گوشی سامسونگ یا شیائومی؟ برنده رقابت کیست؟

می‌دانستید اولین گوشی موبایل دکمه‌ای سامسونگ در سال ۱۹۸۸ و اولین گوشی شیائومی در سال ۲۰۱۱ به‌بازار روانه شده‌اند؟ شرکت شیائومی دقیقاً همینقدر جوان و نوپاست. بااین‌حال سهم گوشی‌های این غول چینی از فروش کل بازار سال ۲۰۲۱ نسبت به سال ۲۰۱۵ حدود ۱۱.۹ درصد رشد داشته است! پس شاید بتوان گفت در دهه اخیر افراد بیشتر و بیشتری در پاسخ به «سامسونگ یا شیائومی؟» گزینه دوم را انتخاب کرده‌اند. همان‌طور که در ادامه خواهید خواند، سامسونگ به این پیشرفت شیائومی بی‌توجه نبوده‌است و قرار نیست میدان نبرد را خالی کند.

در این مقاله از مجله ورتوکا، پاسخی موشکافانه برای این پرسش که «گوشی شیائومی بهتر است یا گوشی سامسونگ؟» فراهم کرده‌ایم که فاکتورهای متنوعی را دربرمی‌گیرد: از کیفیت ساخت و طراحی، عملکرد پردازنده‌ها، سیستم عامل و رابط کاربری گرفته تا عمر باتری و دوربین این گوشی‌ها.

در آخر نیز مدل‌های برتر پرچم‌دار، میان‌رده و پایین‌رده شیائومی و سامسونگ با جداول مشخصات فنی با یکدیگر مقایسه شده‌اند. پس تا انتها با ما همراه باشید.

بازاریابی متفاوت سامسونگ و شیائومی

تبلیغات محیطی سامسونگ

با اینکه محصولات شیائومی و سامسونگ بسیار به هم شباهت دارند، روش بازاریابی آن‌ها از اساس متفاوت است. شرکت کره‌ای سامسونگ همیشه با کمپین‌های پرهزینه محیطی و مجازی محصولات جدید خود را تبلیغ می‌کند. این درحالی‌است که محصولات جدید شیائومی معمولاً با تبلیغات شفاهی علاقه‌مندان در شبکه‌های اجتماعی به دیگران معرفی می‌شوند. اینفلوئنسرهای فضای آنلاین نیز نقش مهمی در دهان‌به‌دهان شدن اخبار جدید گوشی‌های شیائومی دارند که اغلب به‌طور رایگان و در واکنش به جریان فضای مجازی این کار را انجام می‌دهند. بنابراین در استراتژی بازاریابی برند شیائومی، بودجه چندان زیادی برای تبلیغات درنظر گرفته نمی‌شود. این اختلاف قیمت بازاریابی احتمالاً یکی از دلایل ارزان‌تر بودن گوشی شیائومی نسبت به گوشی سامسونگ است.

کیفیت و طراحی ساخت شیائومی یا سامسونگ؟

مدل‌های پرچمدار سامسونگ به زیباییِ خود معروف‌اند؛ مخصوصاً سری‌های Galaxy S و Galaxy Z که بیش‌ازهمه خودنمایی می‌کنند. این گوشی‌های پرچم‌دار که از ترکیب شیشه و فلز ساخته می‌شوند، ظاهری حرفه‌ای و حسی درجه‌یک دارند.

گلکسی زد فولد ۶ با رابط کاربری One UI 6.1.1

پایبندی سامسونگ به طراحی‌های زیبای آمیخته به خلاقیت را در سری Galaxy Z Fold و Galaxy Z Flip نیز می‌توان مشاهده کرد. همچنین،‌ لبه‌ی خمیده‌ی نمایشگر در چند سال اخیر به امضای طراحی گوشی‌های پرچم‌دار سامسونگ تبدیل شده است. فریم تخت و نمایشگر عریض مشخصه‌ی اصلی این ظاهر هستند که حسِ لوکس بودنِ گوشی‌های پریمیوم را به بیننده القا می‌کنند.

برند شیائومی نیز در خلق ظاهری چشم‌نواز در تمام محصولات خود، از پرچمدار تا پایین‌رده، موفق بوده است. با نگاهی به سری‌های Mi و Xiaomi 13 که پشت شیشه‌ای و فریم‌های آلومینیومی دارند، متوجه این نکته خواهید شد. درضمن، شرکت جوان شیائومی اهل تجربه‌ی طراحی‌های نوآورانه است و با جسارت طرح‌های جدید را انتخاب می‌کند. درست همان‌طور که با حذف حاشیه‌های نمایشگر در موبایل Xiaomi MIX همه را انگشت به‌دهان گذاشته بود.

گوشی می میکس شیائومی با طراحی نمایشگر بدون لبه

از طراحی گوشی‌های شیائومی که بگذریم، باگ اصلی گوشی‌های میان‌رده و پایین‌رده این برند، کیفیت ساخت آن‌هاست. این گوشی‌ها مانند سری Redmi شیائومی، عموماً از جنس پلاستیک ساخته‌شده‌اند. بنابراین میان‌رده‌های شیائومی از نظر ماندگاری و کیفیت ساخت، نسبت به میان‌رده‌های رقیب خود ضعیف‌تر هستند.

درکل سامسونگ تلاش می‌کند حس کیفیت بدنه را در تمام بازه‌های قیمتی به خریدار القا کند؛ درحالی‌که کیفیت بدنه سری‌های پرچم‌دار و میان‌رده شیائومی تفاوت فاحشی دارند. علی‌رغم مسأله‌ی کیفیت در میان‌رده‌های شیائومی، حتی با در دست گرفتن مدل‌های ارزان نیز احساسِ خوش‌دستیِ ناشی از طراحی مینیمال و باریک به کاربر منتقل می‌شود.

برنده رقابت:‌ گوشی‌های پرچم‌دار از نظر طراحی و کیفیت بدنه تفاوت خاصی ندارند زیرا هردو برند بیشترین توان خود را صرف ساخت آن‌ها می‌کنند. اما با درنظر گرفتن تمام گوشی‌های موبایل سامسونگ یا شیائومی، می‌توان گفت سامسونگ در کیفیت ساخت و جنس بدنه بهتر عمل می‌کند و شیائومی در به‌کارگیری طراحی‌های زیبا حتی در مدل‌های ارزان خلاق و جسور است.

سرعت و قدرت عملکرد کدام یک بهتر است؟

گوشی‌های پرچم‌دار برند سامسونگ از پردازنده‌های مرغوب و قدرتمندی مانند Qualcomn Snapdragon 8 Gen 2 یا چیپ‌های تولیدِ خود برند سامسونگ به نام Exynos بهره می‌برند که در اجرای بازی‌های سنگین و نرم‌افزارهای پرمصرف سرعت فوق‌العاده‌ای دارند. این پردازنده‌ها که با پوسته‌ی سریع و روان One UI سامسونگ همراه شده‌اند، مولتی‌تسک کردن را برای کاربر فوق‌العاده آسان می‌کنند.

در گوشی‌های شیائومی نیز پردازنده‌های پرقدرت و درجه‌یک اسنپدراگون دیده می‌شوند که در پرچم‌دارهای سال ۲۰۲۴ به‌کار رفته‌اند. از نقاط قوت شیائومی، ارائه‌ی پردازنده‌هایی با قدرت بالا در گوشی‌های میان‌رده و پایین‌رده است که رضایت کاربران را افزایش داده است.

برنده رقابت: هردو برندهای شیائومی و سامسونگ در گوشی‌های پرچمدار خود از نسل آخر پردازنده‌های کوالکام استفاده می‌کنند. نقطه قوت برند شیائومی، ارائه‌ی همچین پردازنده‌های قدرتمندی با قیمتی بسیار مناسب‌تر در مدل‌های میان‌رده و پایین‌رده است.

سامسونگ یا شیائومی برای بازی

عملکرد نهایی پردازنده‌های سامسونگ یا شیائومی برای اجرای بازی‌های سنگین تفاوت خاصی ندارد. بااین‌حال شرکت شیائومی اغلب پردازنده‌های قدرتمند را در دستگاه‌هایی با قیمت مناسب به بازار عرضه می‌کند که باعث شده بودجه‌ی محدود برخی کاربران مانعی برای بازی کردن نشود.

کاپ قهرمانی عمر و شارژدهی باتری: شیائومی یا سامسونگ؟

برعکس سایر بخش‌ها که رقابت تنگاتنگی جریان داشت، در مقایسه عمر باتری و شارژدهی این دو برند باید شیائومی را برتر اعلام کرد. قدرت باتری‌های این برند در گوشی‌های پرچم‌دار و میان‌رده به حداکثر خود رسیده‌اند و اغلب تا ۱۲۰وات توان شارژدهی سریع دارند که موجب شده درعرض نیم‌ساعت کامل شارژ شوند. ظرفیت باتری‌ها نیز دست‌کمی از سرعت شارژ ندارد و با ظرفیت بالای خود تجربه‌ی ماندگاری طولانی‌مدت شارژ‌ را برای کاربران رقم می‌زنند.

شارژر ۱۲۰ واتی شیائومی

از آنجا که با خرید سری Redmi از میان‌رده‌های شیائومی می‌توان با هزینه‌ای معقول به باتری‌ای پرقدرت دست یافت، این برند رضایت خریداران بسیاری را جلب کرده‌است. باتری‌های سامسونگ علی‌رغم عمر باتری بالا، نسبت به باتری‌های رقیب سرعت شارژ پایین‌تری دارند. بااینکه در مدل‌های پرچم‌دار سامسونگ مانند گلکسی S23 اولترا باتری مرغوب لیتیوم-پلیمری با ظرفیت باتری ۵۰۰۰هزار میلی‌آمپرساعتی وجود دارد، سرعت شارژ گوشی‌های سامسونگ به بیش از ۴۵ وات نمی‌رسد. درضمن، باتوجه به‌اینکه مدت‌هاست شرکت سامسونگ در جعبه محتویات گوشی‌ها شارژر را حذف کرده‌است، وجود شارژر درکنار گوشی‌های شیائومی یک مزیت اختصاصی برای غولِ چینی بازار به‌شمار می‌رود.

برنده رقابت: شیائومی بااختلاف در ظرفیت و سرعت باتری گوشی بهتر از سامسونگ عمل می‌کند و درکنار اغلب محصولات شارژر دارد.

در میدان نبرد دوربین‌ها، سامسونگ یا شیائومی؟

عکس‌برداری با دوربین گلکسی S24 سامسونگ

عملکرد دوربین‌های تعبیه‌شده در گوشی سامسونگ مخصوصاً در Galaxy Z و Galaxy X بسیار ممتاز است. این دوربین‌ها با قابلیت‌هایی مانند زوم ۱۰۰X و عکاسیِ باکیفیت در نورِ کم از دوربین‌های شیائومی متمایز شده‌اند. فیلم‌برداری با گوشی‌های سامسونگ نیز یک پله قدرتمندتر از گوشی‌های موبایل شیائومی است؛ چرا که ویدئوهای دوربین‌های سامسونگ تا فرمت ۸K را پشتیبانی می‌کنند.
شیائومی با عرضه گوشی‌های پرچم‌دار خود، دوربین‌هایی باکیفیت روانه‌ی بازار کرده‌است. این دوربین‌ها نقاط قوت برجسته‌ای چون وضوح پیکسلی بالا تا ۱۰۸ مگاپیکسل و لنزهای زوم پریسکوپ دارند. تعبیه لنز پریسکوپ تجربه‌ی عکاسی با گوشی موبایل را چند قدم به‌دنیای عکاسی حرفه‌ای نزدیک‌تر کرده است. به‌لطفِ این لنز، کاربران اهلِ عکاسی قادرند از سوژه‌های دوری مانند کوه‌ها تصاویری زیبا ثبت کنند.

دوربین گوشی شیائومی ۱۴

بااینکه دوربین‌های شیائومی یا سامسونگ فرق چندانی ندارند، قدرت پردازشی دوربین سامسونگ باعث شده مورد توجه ویژه‌ی برخی کاربران قرار بگیرد. گوشی سامسونگ که به‌وضوح قدرت پردازش تصویر بالاتری نسبت‌به گوشی شیائومی دارد، حتی در نور کم نیز عکس‌هایی باکیفیت ثبت می‌کند. از طرفی، قدرت عکس‌برداری گوشی جدید شیائومی ۱۴ نسبت به سایر محصولات این برند در لیگ دیگری است، کاربران را شگفت‌زده کرد.

برنده رقابت: گوشی‌های سامسونگ افزون‌بر کیفیت عکاسی فوق‌العاده، خروجی ویدئویی بالا در حد ۸K و عکاسی باکیفیت در نورِ کم را هم دارند که سامسونگ را با اختلاف بسیار کم، برنده‌ی این بخش می‌کند.

از نظر سیستم عامل و رابط کاربری، شیائومی یا سامسونگ؟

پوسته‌ی گوشی‌های سامسونگ به One UI Samsung مجهز شده که علاوه‌بر جذابیت بصری، تعامل کاربر با صفحه‌ی گوشی را فوق‌العاده آسان کرده است. شرکت سامسونگ از این پوسته در اکثر گجت‌های خود استفاده می‌کند و در آن گجت‌ها نیز بازخورد خوبی از کاربران دریافت کرده‌است. فیچرهای به‌کاررفته در پوسته‌ی گوشی سامسونگ گیج‌کننده نیست و تعامل با گزینه‌های تعبیه‌شده در آن برای کاربران آسان است.

محصولات مختلف سامسونگ با رابط کاربری One UI 6.1.1

نقطه‌ی قوت برجسته رابط کاربری گوشی سامسونگ، خودداری این برند از نصب نرم‌افزارهای حجیم است که از مزاحمت برای کاربران می‌کاهد. البته با اینکه در گوشی‌های این شرکت کره‌ای مشکل نرم‌افزارهای حجیم و غیرضروری تقریباً وجود ندارد، حجم سیستم‌عامل (OS) سامسونگ بسیار بالاست. درواقع سیستم عامل سامسونگ درست چندثانیه پس از راه‌اندازی گوشی، اغلب تا حدود ۱۵ درصد از فضای ذخیره‌سازی موجود را اشغال می‌کند!
از طرفی در گوشی‌های شیائومی از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۳ از رابط کاربری MIUI استفاده می‌شد که در ابتدا بر پایه‌ی پروژه‌ی اوپن سورس اندروید بود و به‌طور مرتب توسط این برند توسعه و بهبود می‌یافت. از سال ۲۰۲۳ نام MIUI به HyperOS تغییر یافت و گوشی‌های جدید شیائومی به این پوسته مجهز شده‌اند.

دو گوشی شیائومی با رابط کاربری HyperOS

از تلاش‌های اخیر شیائومی، متمایز ساختن هرچه بیشتر پوسته Hyper OS است؛ زیرا این دو پوسته هنوز شباهت زیادی به یکدیگر دارند. درکل، علی‌رغم وجود فیچرهای کاربردی و متنوع رابط کاربری HyperOS، نرم‌افزارهای ازپیش‌نصب‌شده‌ی حجیم و غیرضروری زیادی در این پوسته وجود دارند که برای کاربران آزارنده است. همچنین، تبلیغاتی که گاه‌وبی‌گاه در نرم‌افزارهای سیستم‌عامل شیائومی پخش می‌شوند، موجب افزایش بازخوردهای منفی از سوی کاربران شده است.

جالب است بدانید باتوجه به اینکه مقررات جمع‌آوری اطلاعات سیستم‌عامل شیائومی صددرصد شفاف نیست و در کشور چین و طبق قوانین این کشور فعالیت می‌کند، کاربرانی که درمورد اطلاعات خصوصی‌شان بسیار حساس هستند، گاه با نگاهی تردیدآمیز به مقررات ضبط اطلاعات شیائومی دارند. باتوجه به سیاسی بودن این مسأله، در این مقاله به آن ورود نمی‌کنیم.

به‌روزسانی اندرویدی و امنیتی در سامسونگ و شیائومی

وقتی که نسخه‌های جدید اندروید منتشر می‌شوند و نسخه‌های تازه‌ی نرم‌افزارها فقط این نسخه‌ها را پشتیبانی می‌کنند، داشتن گوشی باکیفیتی که به نسخه جدید اندروید مجهز نشده باشد، عملاً فرقی با نداشتن آن گوشی ندارد. به‌همین‌دلیل، شرکت سامسونگ با ارائه‌ی به‌روزرسانی‌های بلندمدت،‌ عمر نرم‌افزاری گوشی‌های خود را افزایش داده‌است. این ویژگی مخصوصاً برای کاربرانی که اهل مدام گوشی عوض کردن نیستند بسیار اهمیت دارد.
به‌روزرسانی سیستم‌عامل اندروید در اغلب گوشی‌های سامسونگ تا چهار سال و امنیت آن‌ها به‌مدت پنج سال تضمین شده‌است. سامسونگ به این مدت اکتفا نکرده است و قرار است سیستم‌عامل اندروید گوشی‌های پرچمدار مانند سری گلکسی S24 را تا هفت سال به‌روز کند.

از طرف دیگر، بااینکه گوشی‌های موبایل شیائومی از پشتیبانی قویِ این شرکت برخوردارند،‌ نسبت‌به سامسونگ به‌روزرسانی‌های کمتری را تجربه می‌کنند. البته یکی از وعده‌های شیائومی تقویت پشتیبانی نرم‌افزاری و امنیتی پس‌ازخرید بوده است که این پیشرفت را در سری Redmi Note 13 با چهارسال به‌روزرسانی اندرویدی و پنج سال امنیتی از خود نشان داده است. البته با وجود این تلاش‌ها، تعداد زیادی از گوشی‌های شیائومی در سال ۲۰۲۵ دیگر از نظر امنیتی آپدیت نخواهند شد.

برنده رقابت: درحال‌حاضر از نظر زیبا و روان بودن سیستم‌عامل و به‌روزرسانی اندرویدی و امنیتی، گوشی‌های سامسونگ مزایای بیشتری دارند.

از نظر قیمت و ارزش خرید، سامسونگ یا شیائومی؟

شرکت شیائومی اثبات کرد که می‌تواند گوشی‌های باکیفیت میان‌رده را با قیمتِ تمام‌شده‌ی بسیار کمتری نسبت به رقبا به بازار عرضه کند؛ آن هم بدون اینکه در حق باتری و پردازنده کم‌لطفی شود یا در اجرای برنامه‌های سنگین و پردازش بازی‌ها کم‌وکاستی دیده شود. به‌لطف این تولیدات باکیفیت، خریداولی‌ها، کاربرانی که در جست‌وجوی یک گوشی میان‌رده خوب هستند و افرادی که بودجه‌ی محدودی دارند، از گوشی‌های شیائومی به گرمی استقبال کرده‌اند.

درکل، با مقایسه مشخصات فنیِ گوشی‌های قیمت‌مناسب شیائومی با گوشی‌های هم‌قیمت در سایر برندها، قدرت این غول چینی آشکار می‌شود. البته در مقایسه سامسونگ یا شیائومی علاوه‌بر عملکرد گوشی و باتری آن، باید به کیفیت ساخت بدنه و پشتیبانی اندرویدی پس‌ازخرید نیز دقت کرد. توجه کنید که این تفاوت‌ها بیشتر در مقایسه‌ی محصولات میان‌رده و پایین‌رده صادق است و در گوشی‌های پرچم‌دار رقابت تنگاتنگی از نظر مشخصات فنی و قیمت در جریان است.


بیشتر بخوانید:
آیفون یا سامسونگ؟ مقایسه گوشی‌های هوشمند آیفون با سامسونگ


مقایسه مدل‌های مختلف شیائومی یا سامسونگ

برای انتخاب بهتر از بین دو برند سامسونگ یا شیائومی، می‌توانیم محصولات این دو شرکت را در پنج سری پرچم‌دار، پرچم‌داران اقتصادی، میان‌رده، پایین‌رده و گوشی‌های تاشو با مثال‌های عینی مقایسه کنیم. ابتدا از پرچم‌داران این دو برند شروع می‌کنیم.

پرچم‌دارهای سامسونگ یا شیائومی؟

سه گوشی پرچم‌دار شیائومی
در سال ۲۰۲۴ شاهد عرضه‌ی سری ۱۴ شیائومی و S24 گلکسی سامسونگ به‌عنوان پرچم‌داران این دو برند بودیم. ویژگی مشترک هردو سری، قیمت بسیار بالا است که به‌لطف امکانات فوق‌العاده‌ی هردو سری قابل‌توجیه است. از این دست امکانات می‌توان به نمایشگرهای باکیفیت OLED ۱۲۰ هرتز، لنزهای چندگانه دوربین با رزولوشن بسیار بالا و به‌روزرسانی‌های چندساله‌ی سیستم‌عامل اندروید در هردو پرچم‌دار اشاره کرد.
امکانات هردو سری آنقدر زیاد و با کیفیتِ بالا است که رقابت دشواری را رقم زده‌است. بنابراین بااینکه شباهت‌های این دو بسیار بیش از تفاوت‌های آن است، برای مقایسه‌ی بهتر، تفاوت‌های ریز سری ۱۴ شیائومی و S24 گلکسی را برمی‌شماریم. برای مثال قدرت شارژ باتری و ظرفیت آن در گوشی ۱۴ شیائومی اولترا خودنمایی می‌کند و عملکردی بهتر نسبت به S24 گلکسی دارد.
از طرفی، گوشی‌های سامسونگ مثل همیشه با به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری متعدد و بلندمدت، یک پله بالاتر از گوشی‌های شیائومی ایستاده‌اند. زیرا بااینکه گوشی‌های سری ۱۴ شیائومی تا چهار سال از نظر سیستم‌عامل و تا پنج سال از نظر امنیتی به‌روز می‌شوند، هنوز در حد هفت سال به‌روزرسانی اندرویدی و هفت سال ارتقا امنیتی سری S24 گلکسی سامسونگ نیست.

طراحی گوشی‌های گلکسی S22 و S23 سامسونگ
درضمن، در سال ۲۰۲۳ برند سامسونگ بار دیگر به مذاکره با شرکت کوالکام که تأمین‌کننده‌ی پردازنده‌های اسنپدراگون گوشی‌های شیائومی است، رفته تا این‌بار همکاری بلندمدتی را آغاز کند. ازهمین‌رو در هردو سری پرچم‌دار سال ۲۰۲۴ این دو برند، قدرت و سرعت پردازنده‌‌های اسنپدراگون ۸ نسل سوم خودنمایی می‌کنند.
به‌طورکلی، تلاش برای یافتن تفاوتی بزرگ بین دو سری ۱۴ شیائومی و S24 گلکسی تقریباً بی‌نتیجه می‌ماند. زیرا هردو برند سامسونگ و شیائومی بیشترین قدرت خود را در سری پرچم‌دار به‌نمایش می‌گذارند. برای مقایسه دقیقِ تفاوت‌های جزئی پرچم‌داران سامسونگ یا شیائومی سال ۲۰۲۴ در ادامه جدول مشخصات فنی دو دستگاه شیائومی ۱۴ اولترا و گلکسی S24 اولترا درج شده‌است.

  شیائومی ۱۴ تی پرو گلکسی S24 فن ادیشن
نمایشگر
  • نمایشگر AMOLED
  • پشتیبانی از ۶۸ میلیون رنگ
  • ۶.۶۷ اینچ
  • روشنایی حداکثری ۴۰۰۰نیت
  • ۲۷۱۲ * ۱۲۲۰ پیکسل
  • نرخ به‌روزرسانی ۱۴۴هرتز
  • نمایشگر Dynamic AMOLED 2X
  • ۶.۷ اینچ
  • روشنایی حداکثری ۱۹۰۰نیت
  • ۲۳۴۰ * ۱۰۸۰ پیکسل
  • نرخ به‌روزرسانی ۱۲۰هرتز
پردازنده
  • Mediatek Dimensity 9300+
  • با معماری ۴ نانومتری
  • یک هسته ۳.۴ گیگاهرتزی Cortex-X4 و سه هسته ۲.۸۵ گیگاهرتزی Cortex-X4 و چهار هسته ۲.۰ گیگاهرتزی Cortex-A720
  •  Exynos 2400e
  • ده هسته‌ای با معماری ۴ نانومتری
  • یک هسته ۳.۱ گیگاهرتزی و دو هسته ۲.۹ گیگاهرتزی و سه هسته ۲.۶ گیگاهرتزی و چهار هسته ۱.۹۵ گیگاهرتزی
فضای ذخیره‌سازی
  • فضای ۲۵۶ / ۵۱۲ / ۱۰۲۴ گیگابایت
  • رم LPDDR5X ۱۲ / ۱۶ گیگابایت
  • کارت حافظه جانبی ندارد
  • فضای ۱۲۸ / ۲۵۶ / ۵۱۲ گیگابایت
  • رم LPDDR5X ۸ گیگابایت
  • کارت حافظه جانبی ندارد
سیستم عامل
  • اندروید ۱۴
  • رابط کاربری HyperOS
  • چهار به‌روزرسانی اندروید
  • پنج سال به‌روزرسانی امنیتی
  • اندروید ۱۴
  • رابط کاربریOne UI 6.1
  • هفت به‌روزرسانی اندروید
  • هفت سال به‌روزرسانی امنیتی
دوربین
  • دوربین اصلی: ۵۰ مگاپیکسل، دیافراگم f/1.6
  • اولترا واید: ۱۲ مگاپیکسل، دیافراگم f/2.2
  • لنز تله: ۵۰ مگاپیکسل، دیافراگم f/2.0
  • دوربین سلفی: ۳۲ مگاپیکسل،
  • دیافراگم f/2.0
  • دوربین اصلی:‌ ۵۰ مگاپیکسل، دیافراگم f/1.8
  • اولترا واید: ۱۲ مگاپیکسل، دیافراگم f/2.4
  • لنز تله: ۸  مگاپیکسل، دیافراگم f/2.4
  • دوربین سلفی: ۱۰ مگاپیکسل، دیافراگم f/2.4
باتری
  • ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی
  • شارژر سیمی ۱۲۰ وات
  • شارژر بی‌سیم ۵۰ وات
  • شارژر ندارد
  • ۴۷۰۰ میلی‌آمپرساعتی
  • شارژ سیمی ۲۵ وات
  • شارژ بی‌سیم ۱۵ وات
  • پشتیبانی از شارژ معکوس
  • شارژر ندارد
اتصالات ۵G، NFC، LTE، وای‌فای ۸۰۲.۱۱، بلوتوث ۵.۴ ۵G، NFC، LTE، UWB، وای‌فای ۸۰۲.۱۱، بلوتوث ۵.۳
استانداردهای سلامت IP68

مقاوم دربرابر آب و خاک

IP68

مقاوم دربرابر آب و خاک

وزن و ابعاد
  • ۱۶۰.۴x۷۵.۱x۸.۴ میلی‌متر
  • ۲۰۹ گرم
  • ۱۶۲x۷۷.۳x۸ میلی‌متر
  • ۲۱۳ گرم
قیمت نسخه ۲۵۶GB 12GB RAM: حدود ۷۲۱ دلار در آمازون نسخه ۲۵۶GB 8GB RAM: حدود ۷۱۰ دلار در آمازون

 

غول دنیای میان‌رده‌ها؛ شیائومی یا سامسونگ؟

حقیقت این است که پرسش «شیائومی یا سامسونگ؟» اغلب هنگام مقایسه‌ی گوشی‌های میان‌رده پرسیده می‌شود. درواقع در پرچم‌داران که قیمت تا جای ممکن بالاست، هردو برند بیشترین توان خود را خرج ساخت بهترین گوشی می‌کنند؛ اما عملکرد آن‌ها وقتی‌که بودجه ساخت محدود شود، چگونه خواهد بود؟‌

بااینکه در دو سال اخیر شاهد رقابت تنگاتنگ هردو برند سامسونگ و شیائومی در ساخت گوشی‌های میان‌رده‌ی خوش‌قیمتِ باکیفیت هستیم، باید به برتری شیائومی در این رقابت اعتراف کرد. کافی است به سری ردمی نوت ۱۳ نگاهی بیندازید تا مشخصات فنی خیر‌ه‌کننده‌ی این گوشی‌های میان‌رده را ببینید. درکنارِ سری ردمی، برند فرعی پوکو نیز قدرت پردازشی‌ای درحد پرچم‌داران ولی با قیمتی مقرون‌به‌صرفه ارائه می‌دهد. شیائومی در مدل‌های ردمی، درکنارِ سیستم پردازشی قدرتمند از طراحی‌های جذاب و خلاقانه نیز استفاده می‌کند.

باوجود این مزایا، بازخورد کاربران حاکی از برخی نقاط ضعف در مدل‌های میان‌رده‌ی این برند چینی است. با اینکه ظاهر گوشی شیائومی به پوسته‌ی HyperOS شده است، مشکلات به‌روزرسانی نرم‌افزاری هنوز در مدل‌های میان‌رده به‌ چشم می‌خورند. از مهم‌ترین مشکلات، تبلیغاتی است که هنگام استفاده از برنامه‌های سیستم مزاحم کاربر می‌شوند.

دو عدد گوشی گلکسی A54 سامسونگ

با بررسی رقیب شیائومی، ماندگاری بهتر کیفیت بدنه و به‌روزرسانی متعدد سیستم‌عامل اندروید در گوشی‌های میان‌رده سری A سامسونگ قابل‌مشاهده است. برای مثال، سیستم‌عامل گوشی‌های سامسونگی که در سال ۲۰۲۱ به بازار عرضه شده‌اند، هنوز به‌روزرسانی اندرویدی و امنیتی دریافت می‌کنند. در گوشی‌های A55 و A35 سامسونگ نیز این خدمات به مدت چهار و پنج سال ارائه می‌شوند. پشتیبانی بلندمدت سامسونگ آن را به گزینه‌ی برترِ کسانی تبدیل کرده‌است که دلشان نمی‌خواهد هر دو-سه سال یکبار گوشی خود را تعویض کنند.

با تمام این تفاوت‌ها، بسیاری از مشخصات فنی گوشی‌های میان‌رده سامسونگ یا شیائومی شبیه به‌یکدیگرند. کافی است به نمایشگرهای باکیفیت AMOLED، لنزهای چندگانه دوربین مجهز به لرزشگیر اپتیکال و پردازنده‌های قدرتمند این دو نگاهی بیندازید تا متوجه این نکته شوید. پس چرا بسیاری از کاربران در پرسش «سامسونگ یا شیائومی؟» مدل‌های میان‌رده، شیائومی را برمی‌گزینند؟

آنچه برند چینی را برای خریداران جذاب کرده است، قابلیت شارژ بسیار سریع است که معمولاً گوشی مدنظر را در عرض نیم‌ساعت شارژ می‌کند. علی‌رغم محبوبیت این قابلیت،‌ فست شارژ موجب عمر کمتر باتری‌های شیائومی شده‌است. درضمن، شیائومی هنوز در جعبه محتویات گوشی شارژر قرار می‌دهد، کاری که سامسونگ مدت‌هاست انجام نداده‌است.

در ادامه به هدف مقایسه‌ی دقیقِ تفاوت‌های میان‌رده‌های این دو برند، جدول مشخصات فنی دو دستگاه ردمی نوت ۱۲ پرو شیائومی و گلکسی A54 سامسونگ درج شده‌است.

  ردمی نوت ۱۲ پرو شیائومی گلکسی A54 سامسونگ
نمایشگر
  • نمایشگر AMOLED
  • ۶.۶۷ اینچ
  • ۱۰۸۰ * ۲۴۰۰ پیکسل
  • نرخ به‌روزرسانی ۱۲۰هرتز
  • نمایشگرSuper AMOLED
  • ۶.۴ اینچ
  • ۲۳۴۰ * ۱۰۸۰ پیکسل
  • نرخ به‌روزرسانی ۱۲۰هرتز
پردازنده
  • MediaTek Dimensity 1080 با معماری ۶ نانومتری
  • دو هسته ۲.۶ گیگاهرتزی Cortex-A78 و شش هسته ۲.۰ گیگاهرتزی Cortex-A55
  • Exynos 1380 با معماری ۵ نانومتری
  • چهار هسته ۲.۴ گیگاهرتزی Cortex-A78 و چهار هسته ۲.۰ گیگاهرتزی Cortex-A55
فضای ذخیره‌سازی
  • فضای ۲۵۶ و ۱۲۸ گیگابایتی با رم ۸ یا ۱۲ گیگابایت
  • کارت حافظه ندارد
  • فضای ۱۲۸ گیگابایت با رم ۴/۶/۸ گیگابایت
  • فضای ۲۵۶ گیگابایت با رم ۶/۸ گیگابایت
  • کارت حافظه دارد (اسلات مشترک با سیم‌کارت)
سیستم عامل
  • اندروید ۱۲
  • رابط کاربری MIUI 13
  • اندروید ۱۳
  • رابط کاربریOne UI 6.1
  • چهار سال ارتقا نرم‌افزاری و پنج سال ارتقا امنیتی
دوربین
  • دوربین اصلی: ۵۰ مگاپیکسل، دیافراگم f/1.9 ۲۴ میلی‌متری
  • اولترا واید: ۸ مگاپیکسل، دیافراگم f/2.2، ۱۲۰ درجه
  • دوربین ماکرو: ۲ مگاپیکسل، دیافراگم f/2.4
  • دوربین سلفی: ۱۶ مگاپیکسل،
  • دیافراگم f/2.5
  • دوربین اصلی:‌ ۵۰ مگاپیکسل، دیافراگم f/1.8
  • اولترا واید: ۱۲ مگاپیکسل، دیافراگم f/2.2، ۱۲۳ درجه
  • دوربین ماکرو: ۵ مگاپیکسل، دیافراگم f/2.4
  • دوربین سلفی:‌ ۳۲ مگاپیکسل، دیافراگم f/2.2
باتری
  • ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی
  • شارژر سیمی ۶۴ وات
  • شارژر دارد
  • ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی
  • شارژ سیمی ۲۵ وات
  • شارژر ندارد
اتصالات ۵G، NFC، LTE، وای‌فای ۸۰۲.۱۱، بلوتوث ۵.۲ ۵G، NFC، LTE، وای‌فای ۸۰۲.۱۱، بلوتوث ۵.۳
استانداردهای سلامت IP53

مقاوم دربرابر آب و خاک

IP67

مقاوم دربرابر آب و خاک

وزن و ابعاد
  • ۱۶۳x۷۶x۸ میلی‌متر
  • ۲۰۸ گرم
  • ۱۵۸.۲x۷۶.۷x ۸.۲میلی‌متر
  • ۲۰۲ گرم
قیمت نسخه ۲۵۶GB 8GB RAM: حدود ۲۰۲ دلار در آمازون نسخه ۲۵۶GB 8GB RAM: ۲۶۰ دلار در آمازون

گوشی پایین‌رده شیائومی بخریم یا سامسونگ؟

برند جوان شیائومی مدت‌هاست که بازار گوشی‌های پایین‌رده را در دست گرفته و گوشی‌هایی با قیمت کمتر از ۲۰۰ یورو تولید می‌کند. گوشی‌های پایین‌رده اخیر سامسونگ مانند مدل گلکسی A15 در واکنش به‌همین مسأله به بازار عرضه‌شد.

گوشی ام 5 اس پوکو سفید و مشکی دو دوربینه
علی‌رغم تلاش‌های سامسونگ، برتری شیائومی از نظر عملکرد کلی گوشی و فیچرهای موجود در گوشی‌های پایین‌رده هنوز برقرار است. بیشترین برتری شیائومی تناسب بیشتر کیفیت عملکرد و فیچرها در ازای قیمتِ تمام‌شده است که آن را به‌صرفه‌تر از سامسونگ می‌کند. هرچند برخی کاربران پایین‌رده‌های سامسونگ را بخاطر پوسته‌ی روان و زیبا One UI و کیفیت ساخت بهتر گوشی ترجیح می‌دهند.

البته این برند جوان چینی، به یک دلیل دیگر نیز در بازار گوشی‌های پایین‌رده خودنمایی می‌کند و آن، برند فرعی پوکو است. سری پوکو شیائومی با کمترین قیمت ممکن (کمتر از ۲۰۰ دلار) بیشترین قدرت پردازشی و فیچرهای ممکن را برای خریداران فراهم کرده‌است. از همین‌رو، سامسونگ برای رسیدن به جایگاه رقیب خود مسیر طولانی‌ای پیش‌رو دارد.

  پوکو M6 پرو شیائومی گلکسی A15 سامسونگ
نمایشگر
  • نمایشگر AMOLED
  • حداکثر روشنایی ۱۳۰۰ نیت
  • ۶.۶۷ اینچ
  • ۲۴۰۰ * ۱۰۸۰ پیکسل
  • نرخ به‌روزرسانی ۱۲۰هرتز
  • نمایشگرSuper AMOLED
  • ۶.۴ اینچ
  • ۲۳۴۰ * ۱۰۸۰ پیکسل
  • نرخ به‌روزرسانی ۱۲۰هرتز
پردازنده
  • Mediatek Helio G99 Ultra
  • دو هسته ۲.۲ گیگاهرتزی Cortex-A76 و شش هسته ۲.۰ گیگاهرتزی Cortex-A55
  • Exynos 1380 با معماری ۵ نانومتری
  • چهار هسته ۲.۴ گیگاهرتزی Cortex-A78 و چهار هسته ۲.۰ گیگاهرتزی Cortex-A55
فضای ذخیره‌سازی
  • حافظه ۲۵۶ با رم ۸ گیگابایت
  • حافظه ۵۱۲ با رم ۱۲ گیگابایت
  • کارت حافظه دارد (اسلات مشترک با سیم‌کارت)
  • فضای ۱۲۸ گیگابایت با رم ۴/۶/۸ گیگابایت
  • فضای ۲۵۶ گیگابایت با ۶/۸ گیگابایت
  • کارت حافظه دارد (اسلات مشترک با سیم‌کارت)
سیستم عامل
  • اندروید ۱۲ و MIUI 14
  • که قرار است به اندروید ۱۴ و HyperOS ارتقا یابد
  • ارتقای امنیتی حداقل ۲ سال
  • اندروید ۱۳
  • رابط کاربریOne UI 6.1
  • چهار سال به‌روزرسانی اندرویدی
  • پنج سال ارتقای امنیتی
دوربین
  • دوربین اصلی: ۶۴ مگاپیکسل، دیافراگم f/1.8
  • اولترا واید: ۸ مگاپیکسل، دیافراگم f/2.2
  • دوربین ماکرو: ۲ مگاپیکسل، دیافراگم f/2.4
  • دوربین سلفی: ۱۶ مگاپیکسل،
  • دیافراگم f/2.5
  • دوربین اصلی:‌ ۵۰ مگاپیکسل، دیافراگم f/1.8
  • اولترا واید: ۵ مگاپیکسل، دیافراگم f/2.2، ۱۲۳ درجه
  • دوربین ماکرو: ۲ مگاپیکسل، دیافراگم f/2.4
  • دوربین سلفی:‌ ۳۲ مگاپیکسل، دیافراگم f/2.2
باتری
  • ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی
  • شارژر سیمی ۶۷ وات
  • شارژر دارد
  • ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی
  • شارژ سیمی ۲۵ وات
  • شارژر ندارد
اتصالات ۵G، NFC، LTE، وای‌فای ۸۰۲.۱۱، بلوتوث ۵.۲ ۵G، NFC، LTE، وای‌فای ۸۰۲.۱۱، بلوتوث ۵.۳
استانداردهای سلامت IP54

مقاومت دربرابر آب و خاک

IP67

مقاومت دربرابر آب و خاک

وزن و ابعاد
  • ۱۶۱.۱x۷۵x۸ میلی‌متری
  • ۱۷۹ گرم
  • ۱۵۸.۲x۷۶.۷x۸.۲ میلی‌متر
  • ۲۰۲ گرم
قیمت
  • نسخه ۲۵۶GB 8GB RAM: ۱۸۳ دلار در آمازون
  • نسخه ۵۱۲GB 12GB RAM: ۲۳۰ دلار در آمازون
  • نسخه ۱۲۸GB 6GB RAM: حدود ۱۶۶ دلار در آمازون
  • نسخه ۲۵۶GB 8GB RAM: حدود ۲۶۰ دلار در آمازون

سربلندی سامسونگ در گوشی‌های تاشو

اخبار جنجالی عرضه‌ی گوشی‌های تاشو از سال ۲۰۱۸ شروع شد. مهم‌ترین مزیت این گوشی‌ها همان قابلیت از وسط تا شدن نمایشگر است که برای برخی خریداران جذابیت دارد. برندهای سامسونگ و شیائومی هم سریعاً به این بازار ورود کردند. اگر سؤال «شیائومی یا سامسونگ؟» را در دلِ بازار گوشی‌های تاشو جست‌وجو کنیم، پاسخ «سامسونگ» را به‌دفعات زیاد می‌شنویم. گوشی‌های تاشو سامسونگ از سال ۲۰۲۱ به‌‌بعد به بهترین گزینه برای علاقه‌مندان دیزاین تاشو تبدیل شدند.

گلکسی زد فولد ۶ در حالت نیمه تاشو و با نمایشگر روشن

اگرچه گوشی‌های تاشو سامسونگ مانند مدل‌های Galaxy Z Fold 6 یا Galaxy Z Flip 6 زبانزد هستند، قبل از خرید باید در جریان برخی نقاط ضعف این محصولات باشید. مهم‌ترینِ آن‌ها، چروکیده شدن گاه‌به‌گاه نمایشگر گوشی و قیمت بالای این محصولات است. گوشی Mi Mix Fold شیائومی نیز تلاش این برند برای خودی نشان دادن در بازار گوشی تاشو بوده است که طراحی‌ای شبیه گلکسی Z فولد ۶ دارد.

  میکس فولد ۴ شیائومی گلکسی زد فولد ۶ سامسونگ
ابعاد و وزن
  • در حالت تا نشده:
  • ۴.۶ * ۱۴۳.۳ * ۱۵۹.۴ میلی‌متر
  • در حالت تاشو:
  • ۹.۵ * ۷۳.۱ * ۱۵۹.۴
  • ۲۲۶ گرم
  • در حالت تا نشده:
  • ۵.۶ * ۱۳۲.۶ * ۱۵۳.۵ میلی‌متر
  • در حالت تاشو:
  • ۱۲.۱ * ۶۸.۱ * ۱۵۳.۵ میلی‌متر
  • ۲۳۹ گرم
نمایشگر
  • نمایشگر Foldable LTPO AMOLED
  • ۷.۹۸ اینچ
  • ۲۴۸۸ * ۲۲۲۴ پیکسل
  • نرخ به‌روزرسانی ۱۲۰هرتز
  • نمایشگرFoldable Dynamic LTPO AMOLED 2X
  • ۷.۶ اینچ
  • ۲۱۶۰ * ۱۸۵۶ پیکسل
  • نرخ به‌روزرسانی ۱۲۰هرتز
پردازنده
  • چیپست: Qualcomm SM8650-AB Snapdragon 8 Gen 3 با معماری ۶ نانومتری
  • یک هسته ۳.۳ گیگاهرتزی Cortex-X4 و سه هسته ۳.۲ گیگاهرتزی Cortex-A720 و دو هسته ۳.۰ گیگاهرتزی Cortex-A720 و دو هسته ۲.۳ گیگاهرتزی Cortex-A520
  • چیپست: Qualcomm SM8650-AC Snapdragon 8 Gen 3 با معماری ۴ نانومتری
  • یک هسته ۳.۳۹ گیگاهرتزی Cortex-X4 و سه هسته ۳.۱ گیگاهرتزی Cortex-A720 و دو هسته ۲.۹ گیگاهرتزی Cortex-A720 و دو هسته ۲.۲ گیگاهرتزی Cortex-A520
فضای ذخیره‌سازی
  • فضای ۱۲۸ / ۲۵۶ / ۱۰۲۴ گیگابایت
  • رم ۱۲ یا ۱۶ گیگابایت
  • کارت حافظه جانبی ندارد
  • فضای ۱۲۸ / ۲۵۶ / ۱۰۲۴ گیگابایت
  • رم ۱۲ گیگابایتی
  • کارت حافظه جانبی ندارد
سیستم عامل
  • اندروید ۱۴
  • رابط کاربری HyperOS
  • پردازنده گرافیکی: Adreno 750
  • حداقل دو سال ارتقای اندرویدی و امنیتی
  • اندروید ۱۴
  • رابط کاربریOne UI 6.1.1
  • چهار سال ارتقا نرم‌افزاری و پنج سال ارتقا امنیتی
دوربین
  • دوربین اصلی: ۵۰ مگاپیکسل، دیافراگم f/1.8، ۲۳ میلی‌متری
  • اولترا واید: ۱۲ مگاپیکسل، دیافراگم f/2.2، ۱۲۰ درجه
  • دوربین پریسکوپ: ۱۰ مگاپیکسل، دیافراگم f/2.9
  • دوربین تله: ۵۰ مگاپیکسل، f/2.0
  • دوربین سلفی: ۱۶ مگاپیکسلی واید
  • دوربین کاور: ۱۶ مگاپیکسلی واید
  • دوربین اصلی:‌ ۵۰ مگاپیکسل، دیافراگم f/1.8
  • اولترا واید: ۱۲ مگاپیکسل، دیافراگم f/2.2، ۱۲۳ درجه
  • دوربین تله: ۱۰ مگاپیکسل، دیافراگم f/2.4
  • دوربین سلفی:‌ ۴ مگاپیکسل، دیافراگم f/1.8
  • دوربین کاور: ۱۰ مگاپیکسل، دیافراگم f/2.2
باتری
  • ۵۱۰۰ میلی‌آمپرساعتی
  • شارژر سیمی ۶۷ وات
  • شارژر بی‌سیم ۵۰ وات
  • شارژر دارد
  • ۴۴۰۰ میلی‌آمپرساعتی
  • شارژ سیمی ۲۵ وات
  • شارژر بی‌سیم ۱۵ وات
  • شارژ معکوس بی‌سیم ۴.۵ وات
  • شارژر ندارد
اتصالات ۵G، NFC، LTE، وای‌فای ۸۰۲.۱۱، بلوتوث ۵.۴ ۵G، NFC، LTE، وای‌فای ۸۰۲.۱۱، بلوتوث ۵.۳
استانداردهای سلامت IPX8

مقاوم دربرابر آب و خاک

IP67

مقاوم دربرابر آب و خاک

قیمت حدود ۱۱۴۰ یورو حدود ۱۳۸۰ یورو

پاسخ نهایی «سامسونگ یا شیائومی» چیست؟

فرقی نمی‌کند بین شیائومی یا سامسونگ دست به انتخاب چه برندی بزنید، درهرصورت بده‌بستانی از نقاط ضعف و قدرت درکار است؛ پس بهتر است بده‌بستان خود را آگاهانه و درنظر گرفتن اولویت‌هایتان انجام داده باشید.

گوشی‌های پرچم‌دار هردو برند با کمترین تفاوت و بیشترین کیفیت به بازار عرضه شده‌اند. مهم‌ترین برتری شیائومی‌های پرچم‌دار ظرفیت باتری و سرعت شارژ آن‌ها و جذاب‌ترین ویژگی پرچم‌داران سامسونگ، پشتیبانی هفت ساله اندرویدی و امنیتی است. درنهایت اولویت‌ها و احتمالاً علاقه شما به یکی از این دو برند،‌ بهترین راه خرید یک گوشی پرچمدار اندرویدی است.

گوشی شیائومی ۱۴ اولترا و گلکسی S24 اولترا سامسونگ

در گوشی‌های میان‌رده، شیائومی هنوز جایگاه برتر را دارد و با ارائه سری Redmi، کسانی که بودجه‌ی متوسط دارند را جلب کارایی بالا و فیچرهای متنوع خود کرده است. بااینکه در تلاش‌های اخیر سامسونگ نقاط قوتی چون بدنه‌ی باکیفیت و خوش‌ساخت و پشتیبانی نرم‌افزاری طولانی‌تر دیده می‌شوند، شیائومی در عرضه گوشی‌های میان‌رده‌ی خوش‌قیمت فعلاً برتری دارد.

درنهایت، فلسفه‌ی ساخت گوشی‌های پایین‌رده کاملاً متفاوت از گوشی‌های میان‌رده و پرچم‌دار است. هدف، ساخت دستگاه‌هایی است که در ازای قیمت محدودِ پرداخت‌شده، تا مدتی نیازهای کاربران را برطرف کنند. درواقع درست همان‌طور که غذاهای ارزان فست‌فودی سیرکننده‌اند، گوشی‌های پایین‌رده هم با قیمتی اندک نهایت تا دو-سه سال نیازهای کاربر را ارضا می‌کنند. شرکت سامسونگ به‌تازگی به این میدان مبارزه وارد شده و هنوز نتوانسته از رقیب خود پیشی بگیرد.

با تمام این توضیحات، شما سامسونگ را انتخاب می‌کنید یا شیائومی؟ در بخش نظرات انتخاب نهایی خود و دلیل آن را برایمان بنویسید.

سؤالی دارید؟‌ کافی است سؤال خود را بنویسید تا در سریع‌ترین زمان ممکن آن را پاسخ دهیم.

نظرات کاربران

تعداد کامنت‌ها: ۳

برای درج نظر وارد حساب کاربری شوید. ورود به حساب کاربری
  • کاربر

    از نظر خرابی هم کاش مقایسه میکردین

    • فاطمه گیلانی

      سلام. ممنون که نظرتون رو با ما به اشتراک گذاشتید. درمورد خرابی شیائومی و سامسونگ نمی‌شه نظر قطعی داد چون آمار رسمی ازشون منتشر نشده ولی براساس تجربیات خریداران این دو برند می‌شه گفت که سامسونگ بخاطر کیفیت بدنه‌ی بهتر و شیشه‌ای با محافظ معمولاً با عمر ۳ تا ۵ سال گزارش شده. البته برای ۵ سال عمر کردن باید ازش مراقبت بشه. درمورد شیائومی هم بین ۲ تا ۴ سال رو حتماً با مراقبت می‌تونه دووم بیاره. البته بعضی از کاربرا حتی بیشتر از این عدد رو هم برای شیائومی گزارش کردن اما باید دقت کنید وقتی از زمان به‌روزرسانی بگذره، یکسری باگ و مشکلات نرم‌افزاری مشاهده می‌کنید.

  • کاربر

    قطعا با قیمت مشابه، شیایومی امکانات خیلی بیشتری رو نسبت به سامسونگ میده.