
شرکت چینی شیائومی طی سالیان اخیر با اتخاذ سیاستهایی متفاوت نسبت به رقبایی همچون سامسونگ در زمینهی تولید گوشیهای هوشمند میانرده، هر ساله دست به عرضهی طیف وسیعی از مدلهای مختلف در خانوادههای میانردهی محصولاتش میزند؛ استراتژیای که توانسته در جلب سلیقههای گوناگون کاربران به موفقیت چشمگیری برسد. گوشیهای میانردهی این شرکت عمدتا در زمینهی بکارگیری سختافزار قوی، فناوریهای جدید و باتریهای باکیفیت توانستهاند شانه به شانهی حریفانشان پیش بروند اما به منظور پایینتر آوردن قیمت خرید، شاهد استفاده از جنس بدنهی عمدتا پلاستیکی و دوربینهایی ضعیفتر در آنها هستیم. اگر از طراحی ظاهری تکراری محصولات میانردهی سامسونگ و سایر شرکتها خسته شدهاید و به دنبال اندکی تنوع و ریسکپذیری در طراحی همراه با قیمتهایی مناسبتر هستید، ما را همراهی کنید تا ۷ مورد از بهترین گوشیهای میانردهی شیائومی در بازهههای مختلف قیمتی را به شما معرفی نماییم.
۷ مورد از بهترین گوشیهای میانردهی شیائومی
شیائومی Poco M6 Pro
این محصول شیائومی که از ابتدای سال ۲۰۲۴ میلادی پای به بازار گذاشتهاست، اقتصادیترین گزینهی ممکن برای شماست. به لطف جنس بدنه و فریم پلاستیکی خود، این محصول تنها ۱۷۹ گرم وزن دارد و بسیار خوشدست است. دوربینها برخلاف طراحی همیشگی محصولات این شرکت بجای قرارگیری در قاب مخصوصشان، از طریق تفاوت رنگ نسبت به بخش پایینیشان تفکیک شدهاند تا شمایلی جالب به این گوشی ببخشند. استاندارد IP54 بکار رفته در Poco M6 Pro موجب مصونیت در برابر نفوذ غبار و پاشیدن قطرات آب میگردد. قطعا یکی از برگ برندههای این محصول اقتصادی را باید صفحه نمایش ۶.۶۷ اینچی AMOLED آن دانست؛ نمایشگری که تصاویری با وضوح Full HD ، روشنایی حداکثری ۱۳۰۰ نیت و نرخ برزرسانی ۱۲۰ هرتز را ارائه میدهد تا چه هنگام مطالعهی متن و چه هنگام مشاهدهی فیلم و عکس، از کیفیتش لذت ببرید؛ همچنین محافظ این صفحه نمایش از نوع Gorilla Glass 5 میباشد. باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی این میانرده تنها با یکبار شارژ میتواند تا ۱۱:۴۵ ساعت در استفادهی روتین روزانه، همراهیتان کند. شارژر ۶۷ واتی این گوشی دارای فناوری شارژ سریع است که برای نخستین بار در خانوادهی M شیائومی مورد استفاده قرار گرفته و تقریبا ۵۰ دقیقه برای شارژ صفر تا صد گوشیتان، زمان میخواهد.
سیستم عامل اندروید ۱۳ و رابط کاربری مختص شیائومی یعنی MIUI 14 مهمانان M6 Pro در بخش نرمافزاری هستند که قابلیت بروزرسانی رابط کاربری به نسخهی جدید Hyper OS ، توسط سازندگان وعده داده شدهاست. به لحاظ سختافزاری، این گوشی مقرون بهصرفه از پردازندهی ۶ نانومتری Meditek Helio G99 Ultra و پردازندهی گرافیکی Mali-G57 MC2 بهره میبرد که در انجام امور روزانه و اجرای بازیهای سبک عملکردی قابل قبول دارند و نشانی از داغ کردن نامعقول هم در آن به چشم نمیخورد. دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی این محصول که دارای لرزشگیر اپتیکال(OIS) است را یک دوربین اولتراواید ۸ مگاپیکسلی، یک دوربین ماکروی ۲ مگاپیکسلی و دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی همراهی میکنند؛ عملکرد کلی این دوربینها را باید متناسب با قیمت این گوشی و در حد انتظار توصیف کرد. از سایر ویژگیهای این میان ردهی اقتصادی باید به حضور جک ۳.۵ میلیمتری جهت اتصال کابل هدفون، اسپیکرهای دوگانهی مجهز به فناوری Dolby Atmos و حسگر اثر انگشت در پایین نمایشگر آن اشاره کرد.
شیائومی Redmi Note 14 4G
در محصول جدید سال ۲۰۲۵ شیائومی یعنی Redmi Note 14 4G شاهد عملکرد روان و با حداقل لگ درکنار امکانات خوب دیگر هستیم. از نظر نمایشگر خردهای به این گوشی اقتصادی وارد نیست چرا که از نمایشگر باکیفیت امولد با فناوری پیشرفته نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز استفاده میکند و وضوح بالایی دارد. این نمایشگر با پوشش گوریلا گلس ۵ محافظت میشود و بهلطف استاندارد IP54 تاحدی دربرابر پاشش آب و خاک مقاومت میکند. دیگر نقطهقوت گوشی Redmi Note 14 4G را باید ظرفیت باتری و سرعت شارژ آن دانست. باتری آن با ظرفیت ۵۵۰۰ میلیآمپرساعت و شارژر ۳۳ وات در مدت زمان ۴۴ دقیقه حدود ۵۵ درصد شارژ میشود. کیفیت تصاویر دوربینهای این گوشی اقتصادی قابلقبولاند. این دوربینها شامل یک دوربین اصلی، یک دوربین ماکرو و یک لنز تشخیص عمق است. از آنجایی که دوربین اصلی از قابلی لرزشگیر اپتیکال OIS برخوردار نیست و لنز اولترا واید نیز حذف شدهاست، احتمالاً این گوشی از نظر دوربین بهترین گزینه در این رنج قیمتی نیست. پردازنده آن یعنی Mediatek Helio G99 Ultra (6 nm) پردازندهای اقتصادی محسوب میشود که با کمک فناوری ذخیرهسازی UFS 2.2 میتواند بهطور روان جابهجایی بین منوها را اجرا کند. درکل باید گفت این میانرده برای کسانی است که بودجهی محدودی دارند و از نظر کاربری روزمره به بهترین گزینه نیاز دارند. باتوجه به اینکه Redmi Note 14 4G اندروید ۱۴ دارد و تا ۴ بهروزرسانی اندرویدی را دریافت میکند، گوشی مناسبی برای استفاده بلندمدت کاربران نیز محسوب میشود.
شیائومی Poco X6 Pro 5G
این عضو از خانوادهی X گوشیهای شیائومی را با اتکا به سخت افزار قدرتمند و رابط کاربری Hyper OS، میتوان جزو بهترین میانردههای بازار در بازهی قیمتی کمتر از ۲۵ میلیون تومان قلمداد کرد. این محصول ۱۸۶ گرمی دارای فریم مات و پنل پشتی از جنس پلاستیک در مدلهای مشکی و خاکستری رنگ خود است؛ اما مدل زردرنگ آن به دلیل استفاده از چرم مصنوعی به جای پلاستیک در پنل پشتی خود اندکی سنگینتر شده که وزنش را به ۱۹۰ گرم میرساند. جانشانی متفاوت دوربینها در بخش مستطیلی شکل پنل پشتی، ظاهری متمایز به آن بخشیدهاست. این محصول از استاندارد IP54 استفاده میکند که خیالتان را بابت نفوذ غبار و قطرات آب به داخلش، راحت میکند. محافظ Gorilla Glass 5 روی نمایشگر ۶.۶۷ اینچی AMOLED این محصول را پوشش داده تا جلوی خط و خش را بگیرد. وضوح تصویر ۱۲۲۰×۲۷۱۲ پیکسلی نمایشگر X6 Pro در کنار روشنایی حداکثری ۱۸۰۰ نیتی و نرخ بروزرسانی تصویر ۱۲۰ هرتزی، تصاویری شفاف و جذاب را مقابل چشمانتان میگذارد. باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی این میانردهی خوش قیمت در کاربری روزمره حدود ۱۱:۴۵ زمان میبرد تا شارژش به پایان برسد. آداپتور ۶۷ واتی موجود در جعبهی این گوشی را باید مزیتی به حساب آورد که زحمت خرید جداگانهاش را از سرتان کم کرده و میتواند طی ۴۳ دقیقه، باتری را ۱۰۰ درصد شارژ نماید.
با حضور رابط کاربری Hyper OS مبتنی بر اندروید۱۴، X6 Pro اولین میانردهی شیائومیست که در سال ۲۰۲۴ از آن بهرهمند شده و تا ۳ بروزرسانی نرمافزاری و ۴ بروزرسانی امنیتی را دریافت خواهد کرد. طراحی مجدد Lock Screen و امکانات شخصیسازی متنوع از جمله ویژگیهای این رابط کاربری نوظهور است. پردازندهی ۴ نانومتری MediaTek Dimensity 8300-Ultra در پردازش اطلاعات و مصرف انرژی عملکردی کاملا بهینه دارد و پردازندهی گرافیکی Mali-G615 MC6 ، سرعت عملکرد گوشی را بهبود بخشیده است تا بتوانید با خیال راحت از اجرای بازیها و برنامههای سنگین لذت ببرید. سه دوربین اصلی این محصول شامل دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی مجهز به PDAF و OIS، دوربین اولتراواید ۸ مگاپیکسلی و دوربین ماکروی ۲ مگاپیکسلی هستند که دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی آنها را همراهی میکند. این دوربینها انتظارات شما را برای عکاسی بهینه در محیطهایی با حجم نور متفاوت را تا حد زیادی برآورده میکند و همچنین امکان فیلمبرداری با کیفیت 4K و نرخهای ۲۴ و ۳۰ فریم بر ثانیه را داراست. X6 Pro شامل دو اسپیکر است که با تغییر جهت گوشی به طور خودکار خروجی صدا را برایتان تنظیم میکنند و در مجموع تجربهی صوتی خوبی را حین گوش دادن موسیقی به شما عرضه میکنند. حضور فناوری نوین LiquidCool 2 کمک کرده تا عملکرد سیستم دفع حرارتی این گوشی به بهینهترین حد ممکن برسد تا طی اجرای طولانی مدت و همزمان برنامهها، نگران داغ شدن بیش از اندازهی آن نباشید.
شیائومی Redmi Note 13 Pro Plus
این محصول ۱۹۹ گرمی از خانوادهی متنوع Note 13 ، اولین عضو کل خانوادهی Redmi Note است که کاملا از استاندارد IP68 بهره میبرد تا شاهد مقاومت عالی آن در برابر نفوذ غبار و آب باشیم. لبههای منحنی و استفاده از تمایز رنگ بجای تعبیه قاب برای جانشانی دوربینها در کنار حاشیههای نازک صفحه نمایش، ظاهری کاملا پریمیوم به آن بخشیدهاند. نمایشگر ۶.۶۷ اینچی AMOLED این محصول توسط Gorilla Glass Victus محافظت میشود و وضوح خیرهکنندهی ۲۷۱۲×۱۲۲۰ پیکسلی، نرخ بروزرسانی تصویر ۱۲۰ هرتز در کنار حداکثر روشنایی تصویر ۱۸۰۰ نیت آن منجر به خلق تصاویری با عمق رنگ و شفافیتی بالا شده است. پردازندهی ۴ نانومتری Mediatek Dimensity 7200 Ultra و پردازندهی گرافیکی Mail-G610 MC4 موجود در قلب پردازشی این میانردهی خوشقیمت موجب شدهاند تا تجربهای نزدیک به گوشیهای پرچمدار را در سرعت اجرای برنامهها و بازیهای محبوب، شاهد باشید. این گوشی دارای رابط کاربری MIUI14(با قابلیت ارتقا به Hyper OS) مبتنی بر اندروید ۱۳ با امکان بروزرسانی سه سالهی نرمافزاری و چهارسالهی امنیتی است. باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی Note 13 Pro Plus توسط شارژر ۱۲۰ واتی خود و با فعالسازی قابلیت Boost Charge قادر است طی نیم ساعت گوشیتان را ۱۰۰ درصد شارژ کند؛ گرچه تنها حدود ۱۰:۳۰ ساعت قادر به نگهداری شارژش در خلال امور روزمرهست که به نوعی پاشنه آشیل آن محسوب میشود.
دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی(مجهز به OIS و فناوری تشخیص فاز چند جهتی یا Multi-directional PDAF) این گوشی هوشمند تصاویری با جزئیات تفکیک شده، کنتراست بالا، رنگهای زنده و فاقد هرگونه نویزی در اختیارتان میگذارد که با همراهی دوربین اولتراواید ۸ مگاپیکسلی، دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی و دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی یک پکیج جذاب را برای علاقمندان به عکاسی فراهم مینماید. قابلیت فیلمبرداری با کیفیت 4K و نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه دوربین اصلی هم از جمله مزیتهای دیگرش میباشد. اسپیکرهای دوگانهی باکیفیتی در این میانردهی ارزشمند قرار دارند که با بهینهسازی بالانس صوتی، بهترین صدای ممکن را حین تماشای ویدیو یا گوش دادن به موسیقیهای پلیلیستتان فراهم میکنند.
شیائومی Redmi Note 14 Pro 5G
عضو Pro خانواده ردمی نوت ۱۴ شیائومی به سنت همیشگی قیمت خوب درعین کیفیت بالا پایبند ماندهاست. کافی است به ساخت آن نگاهی بیندازید تا متوجه این مسأله شوید. کیفیت ساخت بالا با متریال پلاستیک و چرم مصنوعی در بدنه پشتی، پوشش محافظ گوریلا گلس ویکتوس ۲ و استاندارد IP68 مقاومت دربرابر پاشش آب و خاک موجب استحکام زیاد این میانرده شدهاند. سایر بخشهای این گوشی دست کمی از کیفیت ساخت ندارند. از نظر نمایشگر با پنل امولد باکیفیتی مواجه هستیم که در اندازهی نسبتاً بزرگ ۶.۶۷ اینچی تهیه شدهاست و از قابلیتهای نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی، دالبی ویژن و حداکثر سطح روشنایی ۳۰۰ نیت برخوردار است. پردازنده آن نیز نسبت به Remi Note 14 پایه قدرتمندتر است؛ هرچند همچنان یک قطعه اقتصادی و میانرده محسوب میشود. نباید از پردازنده مدیاتک دایمنسیتی ۷۳۰۰ اولترا انتظاری در حد تراشهای پرچمدار داشته باشید، بااینحال عملکرد خوبی تقریباً مشابه اسنپدراگون ۶ نسل ۱ و اسنپدراگون 7s نسل ۲ دارد که برای عملکرد روان و سریع روزمره و اجرای بازیها با گرافیک پایین و حداکثر فریم ریت 60fps مناسب است. در تست گیم بازی پابجی موبایلی این گوشی تنظیمات گرافیکی LOW و فریم ریت 60fps با ثبات نسبتاً پایدار اجرا شد.
از نظر دوربینها میتوان روی این میانرده حساب کرد؛ چرا که دوربین اصلی با وضوح ۲۰۰ مگاپیکسلی، لرزشگیر اپتیکال OIS و فوکوس خودکار PDAF دارد که بر کیفیت نهایی تصویر مخصوصاً در روز روشن تأثیر مثبتی میگذارند. دو لنز دیگر یعنی اولترا واید ۸ مگاپیکسلی و ماکرو ۲ مگاپیسکلی نیز کیفیت معمولی دارند و نباید انتظار خاصی از آنها داشت. از طرف دیگر باتری ۵۱۱۰ میلیآمپرساعتی گوشی Redmi Note Pro 5G نیز برای استفاده بلندمدت از آن بسیار مناسب است. کاربران برای شارژ کردن این باتری میتوانند روی شارژر ۴۵ وات فست شارژ حساب باز کنند.
شیائومی POCO X7 Pro
یکی از بهترین گوشیهای شیائومی در سال ۲۰۲۴ مدل POCO X6 Pro بود که در ایران نیز پرفروش شد. شیائومی امسال کیفیت این گوشی را چند پله بهبود داده و آن را در قالب POCO X7 Pro منتشر کردهاست. بدنه عقب این گوشی از جنس پلاستیک یا چرم مصنوعی ساخته شده که کیفیت قابلقبولی دارد. در جلو شاهد یک نمایشگر ۶.۶۷ اینچی بسیار باکیفیت AMOLED هستیم که روکش محافظ گوریلا گلس 7i دارد و دربرابر ضربه مقاومت میکند. درضمن با POCO X7 Pro برای اولینبار در خانواده پوکو ایکس شاهد بهترین استاندارد مقاومت دربرابر پاشش آب و خاک IP68 هستیم که خیال کاربر را از نفوذ قطرات آب و خاک راحت میکند. نمایشگر این گوشی حاشیههای بسیار اندکی دارد که تماشای فیلم و گیم زدن را در آن لذتبخش میکند. وضوح ۱۲۲۰ در ۲۷۱۲ پیکسلی، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، قابلیت پخش ۶۸ میلیارد رنگ و حداکثر سطح روشنایی ۳۲۰۰ نیت هم پکیج نمایشگر این گوشی را شبیه حرفهایترین نمایشگرها کردهاند. نقطه قوت اصلی خانواده پوکو ایکس قدرت گیمینگ آنهاست که در POCO X7 Pro به حد اعلای خود رسیده است.
پردازندهای که در قلب این گوشی میتپد، Mediatek Dimensity 8400 Ultra (4 nm) نام دارد که با مرکز گرافیکی Mali-G720 MC7 میتواند بهترین خروجی گیمینگ و روانترین تجربهی گیم موبایلی زندگیتان را رقم بزند. شیائومی در بهینهسازی این گوشی کمکاری نکردهاست و بهروزترین فناوری ذخیرهسازی یعنی UFS 4.0 را در آن بهکار بردهاست تا نهایت سرعت و قدرت را فراهم کند. حافظه داخلی پایه گوشی POCO X7 Pro در دو نسخه ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت عرضهشدهاست که حافظه رم ۸ یا ۱۲ گیگابایتی دارند. البته قابلیت استفاده از کارت حافظه جانبی در این گوشی وجود ندارد؛ بنابراین کاربران باید با دقت حافظه داخلی موردنیاز خود را انتخاب کنند.
این گوشی قدرتمند روی سیستمعامل اندروید ۱۵ سوار شدهاست و از جدیدترین رابط کاربری شیائومی یعنی HyperOS 2 استفاده میکند. چینش دوربینهای POCO X7 Pro نسبتبه نسل قبل تغییرات قابلتوجهی داشته که در ظاهر کلی گوشی هم اثرگذار بودهاست. به بدنهی پشتی که نگاهی بیندازیم، دو لنز واید و اولترا واید را با چینش عمودی و کپسولی مشاهده میکنیم. وضوح این دو بهترتیب ۵۰ و ۸ مگاپیکسل است و تصاویر خوب و خوشرنگی ثبت میکنند. در جلو نیز دوربین تکی سلفی نسبتبه قبل پیشرفت کرده و از وضوح ۲۰ مگاپیکسلی برخوردار است. نقطهقوت بسیار مهم این گوشی باتری جادار با ظرفیت ۶۰۰۰ میلیآمپرساعت است. با این ظرفیت باتری و این قدرت پردازشی میتوان حدود ۸ ساعت یکسره گیم بازی کرد یا ۱۶ ساعت ویدئو تماشا کرد! از دیگر پیشرفتهای POCO X7 Pro را باید افزوده شدن اسپیکرهای قدرتمندتر و کیفیت صدای بهتر، قابلیتهای موقعیتیابی بیشتر و دقیقتر و حسگر فیزیکی مجاورت دانست.
شیائومی Poco F6 Pro
شرکت شیائومی با تولید این محصول در سال ۲۰۲۴ میلادی، مرز بین گوشیهای میانرده و بالارده را از میان برده تا شاهد یک قاتل پرچمدار مقرون به صرفه باشیم. استفاده از الگوی خاص بکار رفته در پنل پشتی شبه مخملی این گوشی ۲۰۹ گرمی و فریم آلومینیومیاش، کاملا حس یک پرچمدار قدرتمند را به شما القا می کند که یادآور طراحی Redmi K70 هم میباشد. حسگر اثر انگشت بسیار دقیق و سریعی در پایین نمایشگر ۶.۶۷ اینچی AMOLED WQHD Plus این گوشی جای دارد. این صفحه نمایش تصاویر خوش رنگ و لعاب خود را مدیون وضوح خیرهکنندهی ۳۲۰۰×۱۴۴۰پیکسلی، حداکثر روشنایی ۴۰۰۰ نیت و نرخ بروزرسانی ۱۲۰ هرتزی است که شما را غرق در فستیوال رنگ و نور خود میکند. این صفحهی نمایش شگفتانگیز حتی توانایی تشخیص انگشتان خیس را هم داراست تا نگرانیای بابت تعریق دستانتان حین کار با آن نداشته باشید. این عضو تازهوارد خانوادهی F با بهرهگیری از پردازندهی ۴ نانومتری Snapdragon 8 Gen 2 و پردازندهی گرافیکی Adreno 740 خود به راحتترین و روانترین شکل ممکن میتواند بازیها را در تنظیمات گرافیکی بالا برایتان اجرا کند؛ مطلبی که با نگاه به برچسب قیمتی کمتر از ۴۰ میلیون تومانیاش، ارزشش را دوچندان میکند. بهرهگیری از فناوری جدید LiquidCool Technology 4.0 در این قاتل پرچمدار ، بازده خنککنندگی گوشی را ۳ برابر بیشتر از محصولات قبلی خانوادهی F کرده است تا خیالتان بابت داغ نشدن آزاردهندهی آن حین عملکردهای پردازشی مستمر، راحت باشد.
باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی این محصول جذاب امکان شارژدهی ۱۰:۳۰ ساعته را برای امور روزمره به شما میدهد. شارژر هایپر ۱۲۰ واتی موجود در جعبهی F6 Pro در کمتر از نیمساعت باتریتان را ۱۰۰ درصد شارژ میکند. این گوشی در بخش نرمافزاری خود از سیستم عامل اندروید ۱۴(با قابلیت ارتقای نرمافزاری ۳ ساله و امنیتی ۴ ساله) و رابط کاربری Hyper OS شیائومی بهره میجوید. این رابط کاربری قابلیتهای جالبی چون طراحی دلخواه Lock Screen، گالری هوشمند، بهینهسازی امور Multi-Tasking، حذف راحتتر برنامههای غیرکاربردی و ... دارد که میتواند جذابیت کار با این محصول را دو چندان کند. دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی(مجهز به Multi-directional PDAF و OIS) این گوشی هوشمند قدرتمند را دوربین اولتراواید ۸ مگاپیکسلی(مجهز به فوکوس ثابت)، دوربین ماکروی ۲ مگاپیکسلی(مجعز به فوکوس ثابت) و دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی همراهی میکنند. دوربین اصلی F6 Pro به خصوص حین عکسبرداری در نور روز، تصاویری عالی و نزدیک به واقعیت را روبروی چشمانتان قرار میدهد و قابلیت فیلمبرداری با کیفیت 8k و نرخ ۲۴ فربم بر ثانیه، مهر تایید دیگری بر توانمندی دوربین این میانرده است. تنها ضعفهای محسوس این گوشی هوشمند را باید استاندارد IP54 بدنهی آن و استفاده از محافظ نمایشگر قدیمی Gorilla Glass 5 دانست که در قیاس با انبوه قابلیتهایش، قابل چشمپوشی هستند.
جمعبندی
در این مطلب تلاش کردیم تا از میان خیل عظیم گوشیهای میانردهی شیائومی موجود در بازار، ۷ مورد از بهترینها را در بازههای قیمتی گوناگون به شما معرفی کنیم تا راهنمایی کاربردی حین خرید میانردههای این غول چینی صنعت فناوری در اختیار داشته باشید.


شماره موبایلتان را برای ورود یا ثبتنام وارد کنید
نظرات کاربران
تعداد کامنتها: ۰