سفارش‌های پستی‌ای که تا تاریخ 10 تا 15 فروردین ثبت شوند در روز 16 فروردین ارسال خواهند شد.
راهنمای خرید بهترین گوشی به لحاظ دوربین (فروردین ۱۴۰۴)

گوشی‌های هوشمند دارای دوربین‌های باکیفیت جزو پرطرفدارترین محصولات موجود در بازار گجت‌ها محسوب می‌شوند که به میدان رقابت شدید سازندگان آنها هم تبدیل شده است. این قبیل گوشی‌ها انجام عکاسی و فیلمبرداری را برای عموم کاربران راحت کرده‌اند و دیگر نیازی به یادگیری کاربرد انواع دکمه‌ها و تنظیمات مانند آنچه در دوربین‌های عکاسی حرفه‌ای میبینیم، نیست و در کسری از ثانیه اجازه‌ی عکاسی و فیلمبرداری با کیفیتی ایده‌‌آل را به کاربران می‌دهد. همچنین خریداران این گوشی‌ها فارغ از قابلیت عکاسی/فیلمبرداری قادر به بهره‌مندی از سایر امکانات آنها می‌باشند که نسبت به خرید دوربین عکاسی حرفه‌ای، به صرفه‌تر است. در خرید چنین گوشی‌هایی با توجه به بازه‌‌ی قیمتی نسبتا بالایی که در بازار دارند، بهتر است چندین ویژگی را مدنظر قرار دهید تا بهترین گوشی را خریداری نمایید. در این مقاله ابتدا نگاهی مختصر به ویژگی‌های اصلی دوربین‌های گوشی هوشمند می‌اندازیم و سپس بهترین گوشی های موجود در بازار به لحاظ دوربین را به شما معرفی می‌کنیم.

ویژگی‌های دوربین‌های گوشی هوشمند

• وضوح

وضوح یک دوربین با واحد مگاپیکسل(MP) اندازه‌گیری می‌شود که بیانگر تعداد پیکسل‌های فیزیکی( واحدهای جمع‌آوری کننده‌ی نور که Photosite هم نامیده می‌شوند) موجود در حسگر دوربین است. یک مگاپیکسل در واقع معادل یک میلیون پیکسل است و اگر عکسی با دوربین ۱۲ مگاپیکسلی ثبت کنید بدین معناست که آن عکس حاوی ۱۲ میلیون پیکسل منفرد است. هر چه مقدار وضوح بیشتر باشد شاهد عکس‌هایی بزرگ‌تر همراه با جزئیات بیشتر هستیم.

• اندازه‌ی پیکسل

این ویژگی که با واحد میکرومتر (µm) اندازه‌گیری می‌شود حین عکاسی در محیط‌های نسبتا تاریک از اهمیت بالایی برخوردار است. پیکسل‌های بزرگ‌تر دارای سطح مقطع بیشتری جهت عبور نور هستند و گوشی‌های هوشمندی که دوربین‌هایشان حاوی پیکسل‌های کوچک‌تری می باشد با اتکا به فرآیند ترکیب پیکسل (Pixel Binding) از طریق نرم‌افزارهای خود، پیکسل‌های مجاور را به صورت دیجیتالی ترکیب کرده تا واحد‌هایی بزرگ‌تر و حساس‌تر به نور تولید کنند. به عنوان مثال در گوشی دارای دوربین ۵۰ مگاپیکسلی با پیکسل‌های ۱ میکرومتری می‌توان با ترکیب هر ۴ پیکسل مجاور، شاهد ثبت عکس‌هایی با وضوح ۱۲.۵ مگاپیکسل با پیکسل‌های بزرگ ۲ میکرومتری باشیم؛ موضوعی که در عملکرد بهینه‌تر عکاسی در تاریکی گوشی نقش بسزایی ایفا می‌کند.

• اندازه‌ی حسگر

همچون اندازه ی پیکسل، اندازه‌ی حسگرهای بکار رفته در دوربین هم از اهمیت بالایی برخوردار هستند. اندازه ی حسگر با واحد اینچ (هر یک اینچ معادل ۲.۵۴ سانتی‌متر می باشد) اندازه‌گیری می‌گردد. هر چه اندازه‌ی حسگر بزرگ‌تر باشد از سطح مقطع بیشتری جهت جمع‌آوری نور استفاده می‌کند تا از عملکردی بهتر در محیط‌های تاریک بهره ببرد. حسگرهای بزرگ‌تر همچنین می‌توانند بدون کاستن از قابلیت حساسیت به نور موجب تجمع پیکسل‌های منفرد بیشتر گردند. اندازه ی حسگرها را معمولا به صورت کسری نمایش می‌دهند( مثلا ۱.۲/۱) ؛ در دوربینی با اندازه‌ی حسگر ۱.۵۶/۱ اینچی در واقع ما شاهد اندازه‌ی ۰.۶۴ اینچی حسگر از یک گوشه تا گوشه‌ی دیگرش هستیم( ۰.۶۴= ۱.۵۶÷۱).

• گشودگی دیافراگم

گشودگی دیافراگم هر دوربین اجازه‌ی عبور نور به داخل دوربین را می‌دهد که واحد اندازه‌گیری آن f-stops یا ضریب f است؛ به عنوان مثال در مشخصات دوربین‌ها بدین صورت نوشته می شوند: f/1.8 . هر چه عدد مربوط به ضریب f کوچک‌تر باشد به معنای گشودگی بیشتر دیافراگم و در نتیجه رسیدن حجم نور بیشتر به حسگرهای دوربین است که منجر به ثبت تصاویری روشن‌تر و بزرگ‌تر می‌شود.

• میدان دید

این ویژگی بیانگر مقیاس محیطی‌ست که می‌توانید توسط دوربین در هر زمان مشاهده کنید و واحد اندازه‌گیری آن درجه می‌باشد. میدان دید معمولا در دوربین‌های اولتراواید موجود در گوشی‌های هوشمند که مختص عکاسی از محیط‌های وسیع هستند، بکار می‌رود. هر چه عدد مربوط به میدان دید بیشتر باشد، امکان مشاهده‌ی گستره‌ی وسیع‌تری در تصویر به شما داده می‌شود و در عین حال سوژه‌های نزدیک به دوربین شکلی غیرطبیعی پیدا می‌کنند.

• لرزشگیر تصویر

فناوری موجود در هر دوربین جهت حداقل رساندن تاثیر تکان خوردن جزئی دست شما حین عکاسی و ممانعت از تار شدن آن را لرزشگیر می‌نامند که به دو نوع مختلف تقسیم می‌گردد:
۱) لرزشگیر تصویر اپتیکال (OIS)
۲) لرزشگیر تصویر الکترونیک (EIS)
OIS در عکسبرداری با گوشی موبایل به مفهوم جابجایی مکانیکی آهسته‌ی لنز دوربین حین تکان خوردن دست شماست که با صدای ضعیفی در ماژول دوربین‌هایتان همراه است. EIS با ایجاد برش دیجیتالی در تصویر و حرکت در جهت مخالف جابجایی لنز، مانع از تاری تصویر می‌گردد.

• فوکوس خودکار

هر کدام از گوشی‌های موبایل از روشی متفاوت برای انجام فوکوس خودکار استفاده می‌نمایند اما راه استاندارد آن از طریق شناسایی کنتراست بین پیکسل‌های مجاور یکدیگر صورت می‌پذیرد. یکی از معروف‌ترین انواع فوکوس خودکار که در اکثر دوربین‌های گوشی‌های هوشمند به چشم می‌خورد چیزی نیست جز PDAF (Phase Detection Auto Focus) یا فوکوس خودکار تشخیص فاز؛ روشی که طی آن محل عبور و تلاقی اشعه‌ی نور حین ورود به دوربین تشخیص داده می‌شود و جهت آنکه سوژه در فوکوس باشد، اشعه‌های نور باید در یک نقطه با هم تلاقی یابند. نرم‌افزار موجود در اپلیکیشن دوربین گوشی موبایل تنظیم‌کننده‌ی لنز دوربین حین فوکوس می‌باشد.
اکنون با اطلاع از ویژگی‌های اساسی دوربین‌های گوشی‌های هوشمند به معرفی بهترین‌ گوشی‌های موجود در بازار به لحاظ دوربین می‌پردازیم؛ شایان ذکر است که در این مقاله کانفیگ‌های پایه‌ی هر گوشی جهت تقسیم‌بندی بازه‌ی قیمتی و همچنین موجود بودن آن مدل‌ در بازار کشور مد نظر قرار گرفته است.

بهترین گوشی‌های موجود در بازار به لحاظ دوربین

بازه‌ی قیمتی تا ۱۵ میلیون تومان

  • سامسونگ Galaxy A15 5G

galaxy a15 5g

گلکسی A15 5G یکی از اقتصادی‌ترین گوشی های سامسونگ در بازار است که طراحی و رنگ‌بندی‌اش بسیار جذاب و فریم و پنل پشتی‌اش از جنس پلاستیک است. نمایشگر ۶.۵ اینچی از نوع Super AMOLED این محصول دارای نرخ بروزرسانی تصویر ۹۰ هرتز، حداکثر روشنایی ۸۰۰ نیت و وضوح ۲۳۴۰×۱۰۸۰ پیکسل می‌باشد که برای یک گوشی پایین‌رده کیفیت مطلوبی بحساب می‌آید. باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی Galaxy A15 5G یکی از مزیت‌های آن است که تاب‌آوری شارژ ۱۴:۳۰ ساعتی در استفاده‌ی روزمره دارد و شارژر سریع ۲۵ واتش می‌تواند طی حدود ۸۵ دقیقه، باتری را ۱۰۰ درصد شارژ نماید. این گوشی از سیستم‌عامل اندروید ۱۴ و رابط کاربری اختصاصی سامسونگ یعنی One UI 6.0 بهره می‌برد که امکان بروزرسانی ۳ ساله‌ی نرم‌افزاری و ۴ ساله‌ی امنیتی برایش فراهم است. تراشه‌ی Mediatek Dimensity 6100+ (6nm) موجود در قلب سخت‌افزاری A15 5G برای کاربری روزانه و وب‌گردی عملکردی قابل قبول دارد.
مجموعه‌ی دوربین‌های Galaxy A15 5G به قرار زیر هستند:

نوع دوربین کیفیت (مگاپیکسل) ویژگی‌ها توضیحات کیفیت فیلمبرداری
اصلی ۵۰ PDAF ، ۰.۶۴ µm ، ۱/۲.۸” ، f/1.8 تصاویر با جزئیات تفکیک‌شده، بدون نویز محسوس، رنگ‌های دلچسب، دامنه پویایی وسیع، شفافیت بیش از حد ۱۰۸۰@30fps
اولتراواید ۵ فوکوس ثابت ، ۱.۱۲ µm،۱/۵” ، f/2.2 تصاویر با رنگ‌های مناسب، دامنه پویایی عالی، جزئیات کم، همراه با نویز ۱۰۸۰@30fps
ماکرو ۲ فوکوس ثابت ، f/2.4 تصاویر با کیفیت متوسط در جزپیات و نمایش رنگ‌ها -
سلفی ۱۳ فوکوس ثابت ، ۱.۱۲ µm ، ۱/۳.۰۶” ، f/2.0 تصاویر با رنگ‌های واقع‌گرایانه، جزئیات مناسب، دامنه پویایی قابل قبول، حداقل میزان نویز ۱۰۸۰@30fps


بیشتر بخوانید:

بهترین گوشی‌های سامسونگ به لحاظ دوربین در سال ۲۰۲۵


بازه‌ی قیمتی ۳۰ - ۲۰ میلیون تومان

شیائومی REDMI NOTE 13 PRO

این میان‌رده‌ی ۱۸۷ گرمی شیائومی دارای فریمی از جنس پلاستیک و پنل پشتی شیشه‌ای براق است. با اتکا به استاندارد IP54 ، Redmi Note 13 Pro 5G می‌تواند هم در برابر نفوذ غبار و هم برابر پاشش قطرات آب در بازه‌ی حداقلی ۵ دقیقه مقاومت مناسبی از خود نشان دهد. صفحه نمایش ۶.۶۷ اینچی آن از نوع AMOLED است که ویژگی‌هایی چون نرخ بروزرسانی تصویر ۱۲۰ هرتز، حداکثر روشنایی ۱۸۰۰ نیت، وضوح ۲۷۱۲×۱۲۲۰ پیکسل و پشتیبانی از فرمت HDR10+ موجب شده تا با کیفیت تصویر بسیار خوبی مواجه شویم. محافظ Gorilla Glass Victus از این نمایشگر در برابر هرگونه خط و خش مصون می‌دارد. سیستم‌عامل اندروید ۱۳ و رابط کاربری MIUI 14 این گوشی از قابلیت ارتقای ۳ ساله‌ی نرم‌افزاری و ۴ ساله‌ی امنیتی برخوردار است. تراشه‌ی Snapdragon 7s Gen2 (4nm) موجود در این محصول موجب شده تا ثبات عملکردی مطلوبی در این میان‌رده‌ی اقتصادی شاهد باشیم. باتری ۵۱۰۰ میلی‌آمپر ساعتی این عضو خانواده‌ی Redmi Note 13 می‌تواند تا ۱۰:۱۵ ساعت در استفاده‌ی روزمره شما را همراهی کند و شارژر سریع ۶۷ واتش تنها در ۴۲ دقیقه، باتری را ۱۰۰ درصد شارژ می‌نماید.
پکیج دوربین‌های Redmi Note 13 Pro 5G به صورت زیر می‌باشند:

نوع دوربین کیفیت (مگاپیکسل) ویژگی‌ها توضیحات کیفیت فیلمبرداری
اصلی ۲۰۰ multi-directional PDAF ، OIS ، ۰.۵۶ µm ، ۱/۱.۴” ، f/1.7 تصاویر با جزئیات مناسب، شفافیت فوق‌العاده، رنگ‌ها و کنتراست نزدیک به واقعیت، دامنه پویایی وسیع،افت جزئیات روشنایی و تاریکی در محیط سرپوشیده، زوم 2x کارآمد با حداقل افت کیفیت، زوم 4x معمولی حاوی نویز 4K@30fps
اولتراواید ۸ ۱۱۸° ، f/2.2 تصاویر با رنگ‌های مات و کدر، دامنه پویایی محدود، جزئیات پایین، کنتراست معمولی ۱۰۸۰@30fps
ماکرو ۲ f/2.4 تصاویر با کیفیت قابل قبول و جزئیات کم تحت شرایط نوری مناسب -
سلفی ۱۶ ۰.۵۶ µm ، f/2.4 تصاویر با رنگ‌های طبیعی، اندکی روشن‌تر کردن رنگ پوست بدن، دامنه پویایی عالی ۱۰۸۰@60fps

بازه‌ی قیمتی ۴۰ - ۳۰ میلیون تومان

سامسونگ گلکسی S23 FE

این گوشی Fan Edition (نسخه‌ی طرفدار) سامسونگ از فریم آلومینیومی جلاخورده در کنار پنل پشتی شیشه‌ای و رنگ‌بندی چشم‌نواز (به خصوص رنگ بنفش) بهره می‌برد. جهت مصونیت برابر نفوذ آب و غبار این گوشی از استاندارد IP68 ( مقاومت نیم‌ساعته در عمق ۱.۵ متری آب) استفاده می‌نماید. نمایشگر ۶.۴ اینچی S23 FE از نوع Dynamic AMOLED 2X است که دارای ویژگی‌هایی چون نرخ بروزرسانی تصویر ۱۲۰ هرتز، حداکثر روشنایی ۱۴۵۰ نیت، وضوح ۲۳۴۰×۱۰۸۰ پیکسل و پشتیبانی از فرمت HDR10+ می‌باشد. این صفحه نمایش از محافظ Gorilla Glass 5 جهت جلوگیری از هرگونه خط و خش استفاده می‌نماید. به لحاظ نرم‌افزاری این گوشی حاوی سیستم‌عامل اندروید ۱۴ و رابط کاربری One UI 6 است که قابلیت بروزرسانی ۴ ساله‌ی نرم‌افزاری و ۵ ساله‌ی امنیتی را هم دارند. پردازنده‌ی اصلی این میان‌رده Exynos 2200 (4nm) می‌باشد که در کنار کاربری روزمره می‌توان برای انجام گیم‌های آنلاین رایج هم روی آن حساب کرد. باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی موجود در این میان‌رده دارای تاب‌آوری ۸:۳۰ ساعتی طی کاربری روزانه است و شارژر ۲۵ وات مجهز به فناوری شارژ سریع PD3.0 آن می‌تواند در ۷۰ دقیقه گوشی را ۱۰۰ درصد شارژ کند. لازم به ذکر است که قابلیت شارژ ۱۵ وات بی‌سیم و شارژ معکوس نیز در این محصول وجود دارد.
در جدول زیر نگاهی به عملکرد مجموعه‌ی دوربین‌های این گوشی میاندازیم:

نوع دوربین کیفیت (مگاپیکسل) ویژگی‌ها توضیحات کیفیت فیلمبرداری

اصلی

۵۰ dual pixel PDAF ، OIS ، ۱.۰ µm ، ۱/۱.۵۷” ، f/1.8 تصاویر مملو از جزئیات، رنگ‌های زنده، دامنه پویایی گسترده، با نویز کنترل شده 8K@24fps 4K@30/60fps

تله‌فوتو

۸

PDAF ، OIS ، f/2.4 ، ۱.۰ µm ، ۱/۴.۵ ، زوم اپتیکال 3x تصاویر با جزئیات زیاد، فاقد نویز، کیفیت ارتقا یافته حین استفاده از زوم 3x 8K@24fps 4K@30/60fps
اولتراواید ۱۲  فوکوس ثابت ، f/2.2 ، ۱۲۳°، ۱/۳.۰” ، ۱.۱۲ µm تصاویر با شفافیت قابل توجه، پرسپکتیو نه چندان وسیع 8K@24fps 4K@30/60fps
سلفی ۱۰ ۱.۲۲ µm ، f/2.4 ، ۱/۳.۰” تصاویر با جزئیات مناسب چهره، شفافیت متعادل

4K@30/60fps

 


بیشتر بخوانید:

بهترین گوشی تا ۲۰ میلیون برای عکاسی با نمونه عکس


  • شیائومی 13T

شیائومی 13T

شیائومی 13T از جمله میان‌رده‌های این شرکت چینی‌ست که با توجه به امکاناتش از بازه‌ی قیمتی بسیار مناسبی برخوردار است. این محصول ۱۹۳ گرمی دارای فریم پلاستیکی و پنل پشتی شیشه‌ای( در مدل آبی رنگ شاهد استفاده از پلیمر سیلیکون هستیم) است که از استاندارد مقاومتی IP68 هم بهره می‌برد. نمایشگر ۶.۶۷ اینچی آن از نوع CrystalRes AMOLED می باشد که با اتکا به نرخ بروزرسانی تصویر ۱۴۴ هرتزی، حداکثر روشنایی ۲۶۰۰ نیت، پشتیبانی از فرمت HDR10+ و وضوح ۲۷۱۲×۱۲۲۰ پیکسلش توانسته یکی از بهترین صفحه نمایش‌های موجود بین رقبای هم‌رده‌اش را ارائه دهد. Gorilla Glass 5 به عنوان محافظ برای این نمایشگر با کیفیت در نظر گرفته شده است. حضور نسخه‌ی اندروید ۱۳ به عنوان سیستم‌عامل و رابط کاربری MIUI 14 که قابلیت بروزرسانی ۴ ساله‌ی نرم‌افزاری را دارند، خیالتان را بابت بهره‌مندی طولانی مدت از جدیدترین ویژگی‌های نرم‌افزاری را راحت می‌نماید. در بطن سخت‌افزاری این گوشی شاهد تعبیه تراشه‌ی Mediatek Dimensity 8200 Ultra (4nm) هستیم که نه تنها در پردازش‌ اپلیکیشن‌های سنگین بلکه در اجرای طولانی مدت گیم هم دارای ثبات عملکردی مطلوبی است. باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت شیائومی 13T از تاب‌آوری شارژ ۱۲:۲۵ ساعتی برخوردار است و شارژر ۶۷ وات آن به فناوری شارژ سریع PD3.0 و QC4 تجهیز شده است تا در ۵۰ دقیقه باتری‌تان را کامل شارژ کند.
دوربین‌های این میان‌رده‌ی شیائومی از لنز‌های شرکت مطرح لایکا (Leica) استفاده می کنند و حین باز کردن اپلیکیشن دوربین شاهد دو گزینه‌ی Leica Vibrant(حالت پیش فرض) و Leica Authentic(حالت دارای بیشترین دقت رنگ) هستید که دست شما را برای عکاسی به شکل دلخواهتان باز می‌گذارد. در ادامه می‌توانید پکیج دوربین‌های شیائومی 13T را مشاهده نمایید:

نوع دوربین کیفیت (مگاپیکسل) ویژگی‌ها توضیحات کیفیت فیلمبرداری

اصلی

۵۰ PDAF ،OIS ، ۱.۲۲ µm ، ۱/۱.۲۸” ، f/1.9 حالت Leica Vibrant : تصاویر با جزئیات بی‌نظیر، شفافیت بالا، دامنه پویایی گسترده، رنگ‌های زنده، بازتولید رنگ طبیعی، فاقد نویز

حالت Leica Authentic : تصاویر با بازتولید رنگ دقیق‌تر و واقعی‌تر، کنتراست بالاتر، کاهش اشباع رنگ در حاشیه‌ها

4K@30fps
تله‌فوتو ۵۰ PDAF ، f/1.9 ، ۰.۶۱ µm  ، ۱/۲.۸۸” ، زوم اپتیکال 2x تصاویر در زوم 2x با دامنه پویایی وسیع، کنتراست مناسب، بدون نویز، بازتولید صحیح رنگ‌ها 4K@30fps
اولتراواید ۱۲ فوکوس ثابت ، f/2.2 ، ۱/۳.۰۶” ، ۱.۱۲ µm تصاویر با شفافیت مناسب، دامنه پویایی نه چندان گسترده، جزئیات قابل قبول/ ارائه‌ی سایه‌ها به صورت تیره‌تر و اشیای سفید به شکل روشن‌تر از حالت عادی 4K@30fps
سلفی ۲۰ ۰.۸ µm ، f/2.2 تصاویر با دامنه پویایی و بازتولید رنگ مناسب، جزئیات نه چندان زیاد

1080p@30fps

 


بیشتر بخوانید:

بهترین گوشی‌های شیائومی از نظر دوربین برای عکاسی، فیلم‌برداری و تولید محتوا


سامسونگ گلکسی S24 FE

این نسخه‌ی طرفدار(FE) تازه‌وارد سامسونگ به لحاظ ظاهری کاملا مشابه با مدل S24 Plus می‌باشد؛ فریم آلومینیومی، پنل پشتی شیشه‌ای مات و پشتیبانی از استاندارد حافظتی IP68 از دیگر ویژگی‌های بدنه‌ی این محصول است. صفحه نمایش ۶.۷ اینچی این گوشی از نوع Dynamic AMOLED 2X است که از نرخ بروزرسانی تصویر ۱۲۰ هرتز، وضوح ۲۳۴۰×۱۰۸۰ پیکسل، حداکثر روشنایی ۱۹۰۰ نیت و فرمت HDR10+ پشتیبانی می‌نماید. همچنین این نمایشگر از Gorilla Glass Victus Plus به منظور حفاظت برابر هرگونه خط و خش استفاده می‌کند. باتری ۴۷۰۰ میلی‌آمپر ساعت امکان استفاده‌ی روزمره تا ۱۱:۵۰ ساعت را به شما می‌دهد. شارژر ۲۵ وات دارای قابلیت شارژ سریع PD می‌تواند باتری این محصول را طی ۷۰ دقیقه شارژ نماید؛ ضمن اینکه قابلیت شارژ بی سیم ۱۵ وات و شارژ معکوس را نیز دارا می‌باشد. اندروید ۱۴ و جدیدترین نسخه‌ی رابط کاربری اختصاصی سامسونگ یعنی One UI 6.1 در S24 FE تعبیه شده‌اند که مهم‌ترین مزیت‌شان را باید قابلیت بروزرسانی نرم‌افزاری و امنیتی ۷ ساله بدانیم. حضور تراشه‌ی Exynos 2400e (4nm) به عنوان پردازنده‌ی مرکزی باعث شده تا در اجرای اپلیکیشن‌های سنگین و بازی‌ها با تنظیمات گرافیکی بالا هیچ‌گونه نگرانی‌ای بابت افت عملکردی محسوس در این گوشی نداشته باشید و همچنین به لحاظ افزایش دما حین multi-tasking، شاهد داغی آزاردهنده‌ی بدنه نخواهید بود.
مجموعه‌ی دوربین‌های سه‌گانه و سلفی Galaxy S24 FE گرچه روی کاغذ مشابه با S23 FE می‌باشند اما با اتکا به سخت‌افزار قوی‌تر، شاهد پیشرفت کیفی قابل ملاحظه‌ای در آن هستیم. مشخصات این دوربین‌ها به قرار زیر هستند:

نوع دوربین کیفیت (مگاپیکسل) ویژگی‌ها توضیحات کیفیت فیلمبرداری
اصلی ۵۰ dual pixel PDAF، OIS ، ۱.۰ µm ، ۱/۱.۵۷” ، f/1.8 تصاویر با جزئیات عالی، حاوی اندکی نویز، رنگ‌های طبیعی، دامنه پویایی مناسب، کنتراست معمولی 8K@30fps

4K@30/60/120FPS

اولتراواید

۱۲

فوکوس ثابت ، ۱.۱۲ µm ، ۱/۳” ، f/2.2 ، ۱۲۳° تصاویر با دامنه پویایی بسیار وسیع، جزئیات قابل‌قبول، Fish-eye Distortion (سوژه‌ در مرکز تصویر نسبت به سایر سوژه‌ها، نزدیک‌تر بنظر می‌آید) 4K@30fps
تله‌فوتو ۸ PDAF ، OIS ، f/2.4 ، ۱/۴.۴” ، ۱.۰ µm در زوم 3x تصاویر دارای جزئیات مناسب، رنگ‌های نزدیک به واقعیت، کنتراست و دامنه پویایی خوب 4K@30fps
سلفی ۱۰ ۱.۲۲ µm ، ۱/۳” ، f/2.4 تصاویر با دامنه پویایی خوب، رنگ پوست بدن طبیعی، جزئیات چهره عالی 4K@30/60fps

 

بازه‌ی قیمتی ۶۰ - ۵۰ میلیون تومان

شیائومی 14

یکی از باکیفیت‌ترین گوشی های شیائومی موجود در بازار بی شک همین شیائومی ۱۴ می‌باشد؛ گوشی پرچمداری که از فریم آلومینیومی و پنل پشتی شیشه‌ای همراه با استاندارد مقاومتی IP68 در طراحی بدنه‌ی خود استفاده نموده است. صفحه نمایش LTPO OLED این گوشی اندازه‌ای ۶.۳۶ اینچی دارد که در کنار مصرف بهینه‌ی انرژی دارای مزایایی چون وضوح ۲۶۷۰×۱۲۰۰ پیکسل، حداکثر روشنایی ۳۰۰۰ نیت، نرخ بروزرسانی تصویر ۱۲۰ هرتز، پشتیبانی از قابلیت DC Dimming (برای افرادی که چشمانی حساس به سوسو زدن نور تصویر را دارند)، پشتیبانی از فرمت‌های Dolby Vision و HDR10+ و محافظ Gorilla Glass Victus می‌باشد. باتری ۴۶۱۰ میلی‌آمپر ساعت این محصول از جنس لیتیوم-پلیمر است و می‌تواند با حمایت پردازنده‌ی مرکزی قدرتمند خود تا ۱۴ ساعت حین کاربری روزمره تاب‌آوری داشته باشد. شارژر سریع ۹۰ وات شیائومی ۱۴ می‌تواند تنها در ۳۵ دقیقه از صفر تا صد درصد باتری را شارژ کند؛ همچنین شاهد قابلیت شارژ بی‌سیم ۵۰ وات ( با امکان شارژ صد درصدی طی ۴۶ دقیقه) و شارژ معکوس ۱۰ وات در این گوشی هستیم. رابط کاربری جدید شیائومی یعنی Hyper OS و سیستم‌عامل اندروید ۱۴ به عنوان سکانداران بخش نرم‌افزاری این گوشی هوشمند انجام وظیفه می‌کنند که تا ۴ بروزرسانی نرم‌افزاری و ۵ بروزرسانی امنیتی را دریافت خواهند کرد. تراشه‌ی قدرتمند Snapdragon 8 Gen 3 با همراهی پردازنده‌ی گرافیکی Adreno 750 چه در بخش ثبات عملکردی طی پردازش های سنگین و چه در مواردی چون هوش مصنوعی، کیفیت دوربین‌ها و کیفیت اجرای بازی‌های جدید کارآیی مثال‌زدنی‌ای دارد.
دوربین‌های سه‌گانه‌ی این پرچمدار شیائومی از لنزهای لایکا بهره می‌برند و می‌توانید مشخصاتشان را در جدول زیر مشاهده نمایید:

نوع دوربین کیفیت (مگاپیکسل) ویژگی‌ها توضیحات کیفیت فیلمبرداری
اصلی ۵۰ dual pixel PDAF ، OIS ، فوکوس خودکار لیزری، ۱.۲ µm ، ۱/۱.۳۱” ، f/1.6 تصاویر با جزئیات مناسب، شفافیت عالی، دامنه پویایی گسترده، بازتولید رنگ دقیق و ثبات عملکردی در محیط‌های سرباز و سرپوشیده/ عملکرد متوسط زوم 2X در محیط‌هایی با شرایط نوری نامناسب 8K@24fps

4K@60fps

اولتراواید ۵۰ ۱۱۵° ، f/2.2 ، ۱/۲.۷۶” ، ۰.۶۴ µm تصاویر با جزئیات قابل‌قبول، دامنه پویایی محدود، اندکی نویز/ نمایش روشن‌تر رنگ‌های روشن و تیره‌تر رنگ‌های تیره 4K@60fps
تله‌فوتو ۵۰ f/2.0 ، ۱/۲.۷۶” ، ۰.۶۴ µm ، PDAF ، OIS ، زوم اپتیکال ۳.2x تصاویر با زوم ۳.2x دارای جزئیات ریز، فاقد نویز، دامنه پویایی وسیع، کلوز‌آپ‌های دقیق تا فاصله‌ی cm۱۰ از سوژه/ حاوی ثبات عملکردی در شرایط نوری مختلف 4K@60fps
سلفی ۳۲ ۰.۷ µm ، f/2.0 ، ۱/۳.۱۴” تصاویر با رنگ‌های روشن‌تر از واقعیت و دامنه پویایی خوب 4K@30/60fps

 

بازه‌ی قیمتی ۶۰ میلیون تومان به بالا

• سامسونگ Galaxy S24 Ultra

سامسونگ گلکسی S24 ULTRA

سردمدار گوشی‌های پرچمدار سامسونگ در سال ۲۰۲۴ که با تکیه بر دو ویژگی هوش مصنوعی و دوربین‌های چهارگانه‌ی خود توانسته رقبای خود را حسابی به چالش بکشد. این محصول مستحکم در بدنه‌ی خود از فریم تیتانیومی(با درجه سختی ۲)، پنل پشتی شیشه‌ای از نوع Gorilla Armor (با مقاومت پیشرفته برابر قطرات آب و خراش) و استاندارد حفاظتی IP68 استفاده می‌کند. نمایشگر ۶.۸ اینچی LTPO AMOLED 2X Dynamic این پرچمدار همچون پنل پشتی خود از پوشش Gorilla Armor بهره می‌برد و مجهز به قابلیت‌هایی چون حداکثر روشنایی ۲۶۰۰ نیت، وضوح ۳۱۲۰×۱۴۴۰ پیکسل، نرخ بروزرسانی تصویر ۱۲۰ هرتز و پشتیبانی از فرمت HDR10+ می‌باشد. باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت S24 Ultra با تکیه بر توانمندی بالای تراشه‌ی موجود در سخت‌افزارش می‌تواند حین کاربری روزمره از تاب‌آوری شارژ ۱۳:۵۰ ساعتی بهره‌مند گردد؛ ضمن اینکه می‌توانید با شارژر ۴۵ وات دارای قابلیت شارژ سریع PD 3.0 آن باتری‌تان را در ۶۵ دقیقه به طور کامل شارژ نمایید. رابط کاربری One UI 6.1 و سیستم‌عامل اندروید ۱۴ موجود در این گوشی هوشمند قابلیت بروزرسانی ۷ ساله‌ی نرم‌افزاری و امنیتی را دارند. با کمک قلم S ( که مجهز به ژیروسکوپ ، شتاب‌سنج و بلوتوث است) می‌توانید به راحتی بنویسید، نقاشی کنید و حتی برخی اعمال در اپلیکیشن‌های گوناگون را انجام دهید. پردازنده‌ی مرکزی S24 Ultra چیزی نیست جز تراشه‌ی Snapdragon 8 Gen 3 (4nm) که به کمک پردازنده‌ی گرافیکی Adreno 750 از پس هرگونه عملکرد پردازشی سنگینی به راحتی برمی‌آیند.
اما اصلی‌ترین ویژگی رقابتی S24 Ultra را باید پکیج دوربین‌های آن دانست که خروجی تصاویر چشم‌نوازی به کمک قابلیت های اپلیکیشن دوربین ایجاد نموده‌اند. در جدول ذیل می‌توانید مشخصات این دوربین‌ها را مشاهده نمایید:

نوع دوربین کیفیت (مگاپیکسل) ویژگی‌ها توضیحات کیفیت فیلمبرداری
اصلی ۲۰۰ multi-directional PDAF ،  OIS ، ۰.۶-۲.۴ µm ، ۱/۱.۳” ، f/1.7 تصاویر با جزئیات فوق‌العاده، شفافیت بالا، اشباع رنگ تعدیل شده/ پردازش تصاویر به طبیعی‌ترین شکل ممکن 8K@24/30fps 4K@30/60/120fps
تله‌فوتو ۱ ۱۰ PDAF ، OIS ، f/2.4 ، ۱.۱۲ µm ، ۱/۳.۵۲” ، زوم اپتیکال 3x تصاویر با اشباع رنگ متعادل، جزئیات مناسب، دامنه پویایی عالی در محیط‌های سرباز و سرپوشیده، اندکی دانه دانه شدن در قسمت‌های دارای رنگ یکپارچه 4K@30/60fps
تله‌فوتو ۲ ۵۰ f/3.4 ، ۱/۲.۵۲” ، ۰.۷-۱.۴ µm ، زوم اپتیکال 5x ، PDAF ، OIS تصاویر در زوم 5x با جزئیات خوب، نویز حداقلی، دامنه پویایی گسترده، تصحیح رنگ مناسب/ حفظ جزئیات تصویر در زوم 10x همراه اندکی نویز /کلوز‌آپ‌های باکیفیت 4K@30/60fps
اولتراواید ۱۲ ۱.۴ µm ، f/2.2 ، ۱/۲.۵۵” ، ۱۲۰° ، dual pixel PDAF تنها مدل گلکسی دارای فوکوس خودکار/قابلیت عکاسی از سوژه‌های نزدیک با وضوحی کامل 4K@30/60fps
سلفی ۱۲ ۱.۱۲ µm ، f/2.2 ، ۱/۳.۲” ، dual pixel PDAF تصاویر با جزئیات دقیق چهره، تصحیح رنگ خوب، رنگ پوست بدن نزدیک به واقعیت، دامنه پویایی وسیع 4K@30/60fps

 

• شیائومی Ultra 14

کیت عکاسی شیائومی ۱۴ اولترا

این گوشی هوشمند پرچمدار شیائومی در سال ۲۰۲۴ به راحتی می‌تواند لقب خاص ترین طراحی‌ میان تمامی پرچمداران را یدک بکشد؛ قاب دایره‌ای شکل مشکی با برآمدگی قابل توجه که در پنل پشتی این محصول قرار گرفته محل جانشانی دوربین‌های چهارگانه‌ی آن می باشد. این طراحی بیش از هر چیز بیانگر تمرکز شیائومی ۱۴ اولترا روی قابلیت عکاسی با حداکثر کیفیت ممکن است. این پرچمدار دارای پنل پشتی از جنس چرم مصنوعی، فریم با آلیاژ آلومینیوم( با نام 6M42 و مقاومتی ۱.۳۸ برابر بیش‌تر نسبت به نسل قبل) یا تیتانیوم با درجه سختی ۵ (بسته به رنگ‌بندی گوشی) و استاندارد مقاومتی IP68 می‌باشد. نمایشگر ۶.۷۳ اینچی این گوشی از نوع LTPO AMOLED است و کیفیت خود را مدیون ویژگی‌هایی چون حداکثر روشنایی ۳۰۰۰ نیت، نرخ بروزرسانی تصویر ۱۲۰ هرتز، وضوح ۳۲۰۰×۱۴۴۰ پیکسل و پشتیبانی از قابلیت‌های Dolby Vision و HDR10+ است. برای حفاظت از این صفحه نمایش، شیائومی از پوششی بنام Sheild Glass استفاده کرده و مدعی‌ست مقاومتش مقابل قطرات آب ۱۰ برابر بیشتر از شیائومی Ultra 13 می‌باشد. در زمینه‌ی نرم‌افزاری شاهد حضور سیستم‌عامل اندروید ۱۴ و رابط کاربری اختصاصی شیائومی یعنی Hyper OS هستیم که تا ۴ سال از بروزرسانی‌های نرم‌افزاری و تا ۵ سال ارتقای امنیتی پشتیبانی می‌نماید. در قلب سخت‌افزاری این پرچمدار تراشه‌ی Snapdragon 8 Gen 3 (4nm) و پردازنده ی گرافیکی Adreno 750 تعبیه شده‌اند که جزو پیشرفته‌ترین پردازنده‌های موجود در گوشی‌های هوشمند بحساب می‌آیند و در تمامی زمینه‌ها از جمله اجرای گیم، انجام multi-tasking ، وب‌گردی و ... کم‌نقص عمل می‌کنند. باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت شیائومی ۱۴ اولترا می‌تواند تا ۱۱:۲۵ ساعت در کاربری روزمره شما را همراهی نماید. شارژر پر قدرت ۹۰ وات این گوشی با تکیه بر قابلیت شارژ سریع PD 3.0 و QC4 خود می‌تواند در ۳۳ دقیقه باتری را از صفر تا صد درصد شارژ کند؛ همچنین امکان شارژ بی‌سیم ۸۰ وات ( با قابلیت شارژ ۱۰۰٪ در ۴۶ دقیقه) و شارژ معکوس ۱۰ وات نیز وجود دارد.
اما نوبت می‌رسد به دوربین‌های چهارگانه‌ی شگفت‌انگیز این محصول که با پشتیبانی از لنز‌های لایکا و قابلیت تنظیم دستی گشودگی دریچه‌ی دیافراگم دوربین اصلی، راه را برای عکاسی حرفه‌ای‌تر کاربر هموار نموده‌اند. در جدول زیر نگاهی به مشخصات این چهار شگفت‌انگیز همراه با دوربین سلفی می‌اندازیم:

نوع دوربین کیفیت (مگاپیکسل) ویژگی‌ها توضیحات کیفیت فیلمبرداری

اصلی

۵۰

multi-directional PDAF ، OIS ، فوکوس خودکار لیزری ، ۱.۶-۳.۲ µm ، ۱/۱.۰” ، f/1.63-f/4.0 تصاویر با جزئیات متعدد، نویز کنترل‌شده، دقت بالا در تنظیم خودکار نور سفید، اشباع رنگ خوب، دامنه پویایی وسیع، پردازش طبیعی/ در زوم 2x تصاویر دارای جزئیات قابل قبول 8K@24/30fps

4K@24/30/60/120

تله‌فوتو ۱ ۵۰ dual pixel PDAF ، OIS ، f/1.8 ، ۰.۷-۱.۴ µm  ، ۱/۲.۵۱ ، زوم اپتیکال ۳.2x تصاویر در زوم ۳.2x دارای وضوحی حداکثری، دامنه پویایی گسترده، رنگ‌های زنده، تنظیم خودکار نور سفید مناسب، وضوح بالا در کلوز‌آپ‌ 4K@24/30/60
تله‌فوتو ۲ ۵۰  dual pixel PDAF ، OIS ، f/2.5 ، ۱/۲.۵۱” ، ۰.۷-۱.۴ µm ، زوم اپتیکال 5x تصاویر در زوم 5x تحت شرایط نوری مناسب حاوی کیفیتی بالا، استانداردی حرفه‌ای در کلوز‌آپ 4K@24/30/60
اولتراواید ۵۰  dual pixel PDAF ، OIS ،۰.۷-۱.۴ µm ، f/1.8 ، ۱/۲.۵۱” ، ۱۲۲° تصاویر با دامنه پویایی عالی، رنگ‌های طبیعی، جزئیات مناسب، اندکی دانه دانه شدن در بخش‌های دارای رنگ یکپارچه 4K@24/30/60
سلفی ۳۲  فوکوس ثابت ، ۰.۷ µm ، f/2.0 ، ۱/۳.۱۴” تصاویر با دامنه پویایی نسبتا گسترده و دقت خوب در نمایش رنگ پوست بدن 4K@30/60
حسگر تشخیص عمق - TOF(Time Of Flight) 3D حسگر دوربین مدت پرواز که با ساطع کردن پرتو نوری و بازگشت آن می‌تواند فاصله و عمق نقاط متععد سوژه و صحنه را تشخیص دهد

-

 

• اپل iPHONE 16 Pro Max

اپل iPHONE 16 PRO MAX

آخرین نسخه‌ی آیفون که در آخرین روز‌های تابستان ۲۰۲۴ به بازار عرضه شده است با اختلاف در صدر لیست بهترین گوشی‌های هوشمند از نظر دوربین قرار می‌گیرد. این محصول ۲۲۵ گرمی حاوی پنل پشتی شیشه‌ای مات ( با قابلیت نماندن رد اثر انگشت) و فریم تیتانیومی (با درجه سختی ۵) می‌باشد. اپل جهت مقاومت این گوشی از استاندارد پیشرفته‌تر IP68 استفاده می‌کند که توانایی مصونیت برابر نفوذ آب به مدت ۳۰ دقیقه در عمق ۶ متری را دارد. دکمه‌ی جدیدی که در سمت چپ iPHONE 16 Pro Max تعبیه شده Camera Control Key نام دارد که کاربردهایی همچون گشودن سریع اپلیکیشن دوربین، عکاسی، فیلمبرداری، جابجایی میان دوربین‌ها، افزایش سطوح زوم و ... را داراست. صفحه نمایش ۶.۹ اینچی این گوشی بزرگ‌ترین اندازه را میان آیفون‌های تولید شده تاکنون دارد و از نوع LTPO Super Retina XDR OLED می‌باشد. این نمایشگر دارای نرخ بروزرسانی تصویر ۱۲۰ هرتز، حداکثر روشنایی تصویر ۲۰۰۰ نیت، وضوح ۲۸۶۸×۱۳۲۰ پیکسل و پشتیبانی از فرمت‌های HDR10 و Dolby Vision است و حاشیه‌های حداقلی آن نسبت صفحه نمایش به بدنه را تا ۹۱.۴٪ رسانده. همچون مدل ۱۵پرومکس در اینجا هم شاهد قرارگیری Dynamic Island (زائده‌ی کپسول‌مانند سیاه رنگ موجود در قسمت فوقانی نمایشگر) هستیم که جهت قرارگیری دوربین سلفی و حسگر تشخیص چهره تعبیه شده است. به منظور حفاظت از این صفحه نمایش از نسل سوم Ceramic Shield Glass استفاده شده که مستحکم‌ترین محافظ‌های موجود میان گوشی‌های هوشمند است. نسخه‌ی جدید سیستم‌عامل اختصاصی اپل یعنی iOS 18 در این پرچمدار آیفون نصب شده است که تا ۵ سال امکان بروزرسانی را برای کاربران فراهم نموده است. عملکرد پردازشی این محصول بر دوش تراشه‌ی نسل جدید A18 Pro (3nm) و پردازنده‌ی گرافیکی Apple GPU می باشد که به لحاظ ثبات عملکردی و سرعت پردازش، ایده‌‌آل‌ترین گزینه‌های ممکن میان رقبا هستند؛ ویرایش راحت ویدیو و عکس، اجرای گیم‌ها با حداکثر توان گرافیکی و نرخ فریم در کنار پشتیبانی از بهینه‌ترین شرایط ممکن جهت عکاسی و فیلمبرداری را باید مدیون این ترکیب سخت‌افزاری قدرتمند دانست. باتری ۴۶۸۵ میلی‌آمپر ساعت iPHONE 16 Pro Max تاب‌آوری شارژ فوق‌العاده‌ی ۱۷:۲۰ ساعتی در کاربری روزمره دارد؛ این باتری با شارژرهای ۲۰ و ۳۰ وات دارای قابلیت شارژ سریع PD 2.0 سازگار است و برای شارژ ۱۰۰٪ باتری به ۲ ساعت زمان نیاز دارد. همچنین قابیت شارژ بی‌سیم ۲۵ وات (Magsafe) و ۱۵ وات (Qi 2) در کنار شارژ معکوس ۴.۵ وات نیز در این پرچمدار امکان‌پذیر است.
در ادامه مشخصات مجموعه دوربین‌های سه‌گانه‌ی iPHONE 16 Pro Max را مشاهده می‌نمایید:

نوع دوربین کیفیت (مگاپیکسل) ویژگی‌ها توضیحات کیفیت فیلمبرداری

اصلی

 ۴۸

dual pixel PDAF، Sensor-Shift OIS ، ۱.۲۲ µm ، ۱/۱.۲۸” ، f/1.8 تصاویر با جزئیات زیاد، فاقد نویز محسوس، رنگ‌های طبیعی، دامنه پویایی مناسب، کنتراست عالی، تنظیم مناسب نور سفید، تصحیح پیکسل خوب 4K@24/25/30/60/100/120fps
اولتراواید ۴۸ PDAF ، ۰.۷-۱.۴ µm ، ۱/۲.۵۵” ، f/2.2 ، ۱۲۰° تصاویر با دامنه پویایی گسترده، نویز کم، کنتراست بالا، رنگ‌های دقیق/ در حالت ماکرو طی عکاسی با نور مناسب شاهد وضوح تصاویر خیلی خوب هستیم 4K@24/25/30/60fps
تله‌فوتو ۱۲ dual pixel PDAF ،  3D Sensor-Shift OIS ، f/2.8 ، ۱/۳.۰۶” ، ۱.۱۲ µm ، زوم اپتیکال 5x در زوم 5x تصاویر با جزئیات زیاد، حداقل میزان نویز، وضوح خوب، دامنه پویایی وسیع،رنگ‌های نزدیک به واقعیت 4K@24/25/30/60fps
سلفی ۱۲ ۱.۰ µm ، ۱/۳.۶” ، f/1.9 ، PDAF ، OIS ، SL 3D تصاویر مملو از جزئیات دقیق چهره و رنگ‌هایی دقیق 4K@24/25/30/60fps
حسگر تشخیص عمق - TOF 3D LiDAR Scanner جهت ایجاد نقشه‌ی سه‌بعدی از یک سوژه یا محیط با استفاده از تابش اشعه‌ی مادون قرمز

-

 

گلکسی S25 Ultra

s25 ultra با قلم

بهترین گوشی سامسونگ درحال‌حاضر گلکسی S25 Ultra است که بزرگترین، قوی‌ترین و پرقابلیت‌ترین گوشی این شرکت محسوب می‌شود. تراشه این گوشی از مدل کوالکام اسنپدراگون الیت ۸ است که از معماری ۳ نانومتری مخصوص گوشی‌های اندرویدی بهره می‌برد. ارتقا جدید گلکسی S25 Ultra در بخش دوربین‌ها را در دوربین اولترا واید شاهد هستیم که وضوح آن از ۱۲ به ۵۰ مگاپیکسل افزایش یافته است. طراحی جدید سری اولترا سامسونگ را می‌توان بهترین و پخته‌ترین طراحی این شرکت تا امروز دانست که نمایشگر تخت و گوشه‌های انحنادار را با همدیگر ترکیب کرده‌است. ترکیب اندازه‌ی ۶.۹ اینچ، وضوح ۱۴۴۰ در ۳۱۲۰ پیکسل و محافظ نمایشگر گوریلا آرمور ۲ نمایشگر این گوشی را مثال‌زدنی کرده‌اند. این گوشی زیبا از ابتدا با اندروید ۱۵ و رابط کاربری One UI 7 به دست کاربران می‌رسد و تا ۷ سال به‌روزرسانی اندرویدی دریافت می‌کند. باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی گلکسی S25 Ultra با قدرت ۴۵ وات شارژ می‌شود و در عرض نیم‌ساعت به ۶۵ درصد شارژ می‌رسد. شارژ بی‌سیم و معکوس نیز به‌ترتیب با قدرت‌های ۱۵ و ۴.۵ وات در آن تعبیه شده‌اند.

در ادامه مشخصات مجموعه دوربین‌های گلکسی S25 Ultra را مشاهده می‌نمایید:

نوع دوربین کیفیت (مگاپیکسل) ویژگی‌ها توضیحات کیفیت فیلمبرداری
اصلی ۲۰۰ multi-directional PDAF, OIS تصاویر باکیفیت و پر از جزئیات ریز، رینج داینامیکی عالی حتی در نور نامناسب، تعادل خوب رنگ سفید و اشباع رنگ کنترل‌شده 8K@24/30fps و 4K@30/60/120fps
تله‌فوتو ۱۰ PDAF ، OIS ، زوم 3x تصاویر حاوی جزئیات، بدون حالت براق اضافی، رنج داینامیکی عالی، رنگ‌های خوب، مناسب تصاویر کلوزآپ با حداقل فاصله فوکوس ۱۸ سانتی‌متر 4K@60fps
پریسکوپ ۵۰ PDAF ، OIS ، زوم 5x رنج داینامیکی و اشباع رنگ عالی، تصاویر کلوزآب باکیفیت، حداقل فاصله فوکوس ۲۵ سانتی‌متر 8K@24/30fps و 4K@60fps
اولترا واید ۵۰ dual pixel PDAF تصاویر باکیفیت با نور متعادل، رنج داینامیکی گسترده با خروجی رنگی خوب 8K@24/30fps و 4K@30/60/120fps
سلفی ۱۲ dual pixel PDAF نمایش بافت پوست با کیفیت عالی، رنج داینامیکی گسترده و جزئیات خوب 4K@30/60fps, 1080p@30fps

جمع‌بندی

طی این نوشتار ابتدا به بررسی مختصر ویژگی‌های اصلی دوربین‌های گوشی‌های هوشمند پرداختیم و سپس ۱۰ مورد از بهترین گوشی‌های موجود در بازار از نظر کیفیت دوربین در بازه‌های قیمتی گوناگون را به شما معرفی کردیم. امیدواریم با اتکا به این مطالب بتوانید مناسب‌ترین گوشی را برای خود خریداری نمایید.

نظرات کاربران

تعداد کامنت‌ها: ۰

برای درج نظر وارد حساب کاربری شوید. ورود به حساب کاربری
empty comment