شرکت کرهای سامسونگ طی سه ماههی نخست سال ۲۰۲۴ میلادی توانست با کسب حدود ۲۱ درصد از سهم بازار جهانی فروش گوشی موبایل و پشتسر گذاشتن رقیبان سرسختی چون اپل و شیائومی، به رتبه نخست دست یابد. اقبال عمومی بسیار خوب طرفداران گوشیهای هوشمند در بازار ایران به گوشیهای سامسونگ نیز نشاندهندهی کیفیت و کارآمدی بالای محصولات این شرکت است. این شرکت در خط تولید سریهای مختلف گوشیهای هوشمند خود از نامگذاری حروف الفبای زبان انگلیسی استفاده کرده و هر سری را مختص خریدارانی با نیازهای متفاوت طراحی و تولید کرده است؛ به عنوان مثال سری M گوشیهای پایینرده این شرکت برای کاربرانی با بودجهی محدود است یا سریهای S و Z پرچمداران بالارده و پیشروان فناوری این شرکت جهت رقابت با سایر شرکتها هستند. در این میان شرکت سامسونگ با تولید سری A توانسته توازنی میان کیفیت متوسط رو به بالا و قیمت موجه برقرار نماید؛ مسئلهای که با نگاهی اجمالی به آمار فروش این سری در بازار ایران بیانگر اقبال فوقالعاده خریداران به این گوشیها میباشد. حال قصد داریم مختصری از ویژگیهای سری A در مقایسه با سایر سریها را بیان کرده و در ادامه به معرفی بهترین گوشیهای سری A سامسونگ بپردازیم.
گوشیهای سری A چه هستند؟
سری A گوشیهای سامسونگ میان ردههایی اند که هدفشان مقرون بهصرفه بودن در عین ارائهی آخرین ویژگیها و فناوریهای نوین هستند. حرف A در واقع ارجاعیست به واژهی Alpha که اولین گوشی تولید شدهی این سری در سال ۲۰۱۴ است. طبق قانونی کلی هرچه عدد پسوند در این سری بالاتر باشد، با گوشی جدیدتر و پیشرفتهتری طرف هستیم. این سری دارای باتریهایی با دوام بالا، امکانات بروزشده و قابلیت شارژ سریع هستند که در کنار قیمت مقرون بهصرفهشان تبدیل به بهترین گزینه برای مصرف روزانهی کاربران شدهاند. تفاوت اساسی این سری با پرچمدارانی همچون سری S در دو ویژگی اصلی خلاصه میشود: ۱)دوربینهای قویتر و بهینهتر در سری S که کیفیتشان یک سر و گردن بالاتر از میانرده های سری A است. ۲) پردازندههای قدرتمند و پیشرو در سری S که یکتنه در بهبود قابلیتهای گوشی اثرگذارند. با این توضیحات به سراغ معرفی پنج مورد از بهترین گوشیهای سری A سامسونگ که طی دو سال اخیر عرضه شده اند، میرویم و نیم نگاهی به خصوصیات هر کدامشان خواهیم داشت.
معرفی ۵ مورد از بهترین گوشیهای سری A سامسونگ
سامسونگ گلکسی A05s
ابتدا با پایهایترین محصول از این سری معرفی را آغاز میکنیم: A05s ؛ محصول ۱۹۴ گرمی سامسونگ با فریم پلاستیکی که کیفیت قابل قبولی دارد و میتوانید با خریدن یک قاب مناسب برایش، نگرانیای بابت ماندن اثر انگشت روی بدنهاش نداشته باشید. نمایشگر ۶.۷ اینچی PLS LCD آن دارای وضوح تصویر ۱۰۸۰×۲۴۰۰ پیکسلی است که جهش چشمگیری نسبت به مدل A04 داشته ولی روشنایی ۴۶۸ نیتی صفحه نمایش، شما را زیر نور آفتاب اندکی اذیت میکند. همچنین خبری از محافظ Gorilla Glass در این مدل به دلایل اقتصادی نیست و فراموش نکنید که گلس با کیفیت همراهش خریداری نمایید. پردازندهی ۶ نانومتری Snapdragon 480 این گوشی پاسخگوی نیازهای روزمره و وبگردیتان است ولی رم ۴ گیگابایتیاش دست شما را در اجرای بازی و برنامههای سنگین بسته نگهمیدارد. رابط کاربری One UI Core 5.1 مبتنی بر اندروید ۱۳ این گوشی قابلیت بروزرسانی تا نسخهی اندروید ۱۵ را دارد که ارزش خریدش را نسبت به همرده های سایر شرکتها، بیشتر میکند. باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی A05s توانایی شارژ ۴۳ درصدی طی نیم ساعت را داراست. دوربین اصلی واید ۵۰ مگاپیکسلی این گوشی در روز میتواند حداقل خواستههای عکاسیتان را رفع کند ولی در شب، حرف زیادی برای گفتن ندارد. وجود جک ۳.۵ میلیمتری و اسلات کارت حافظه از جمله مزیتهای این محصول فوق اقتصادی سامسونگ است.
بیشتر بخوانید:
بهترین گوشیهای سری S سامسونگ
سامسونگ گلکسی A15 5G
اقتصادیترین محصول موجود در بازار که با توجه به کیفیت ساخت و عملکرد خوبش توانسته تحسین همگان را به همراه داشته باشد. بی شک برگ برندهی این محصول را باید صفحه نمایش ۶.۵ اینچی Super AMOLED آن دانست؛ نمایشگری با رزولوشن FHD Plus ،روشنایی حداکثری ۸۰۰ نیتی، نرخ بروزرسانی تصویر ۹۰ هرتزی و حاشیههای کم اطرافش که ارزش خریدش را دوچندان میکند. دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی این گوشی عملکرد قابل قبولی حتی در محیطهای کم نور دارد؛ گرچه که عدم بهرهمندی از قابلیت لرزشگیر اپتیکال و ثبت لرزش دست، شما را به چالش میکشد. پردازندهی ۶ هستهای Mediatek Dimensity 6200 Plus این گوشی در مدلهای حاوی رمهای ۶ و ۸ گیگابایتی امکان اجرای روان بازیهای معمولی را دارد و رابط کاربری One UI 6 مبتنی بر اندروید ۱۴ خیالتان را از بابت بروزرسانیهای ۴ سال آیندهاش راحت میکند. باتری ۵۰۰۰ میلیآمپرساعتی A15 میتواند تا ۲۴ ساعت پاسخگوی نیازهای روزمرهتان باشد و با شارژر ۲۵ واتی در عرض نیم ساعت شاهد تکمیل ۵۰ درصدی شارژ باتری هستیم. وجود جک ۳.۵ میلیمتری و اسلات کارت حافظه هم از دیگر مزایای این میان ردهی خوش قیمت است.
سامسونگ گلکسی A25
گرچه A25 در طراحی ظاهری خود تفاوتی با همتایان قبلیاش ندارد اما سایر قابلیتهای این میان ردهی نوظهور میتواند ارزش خریدش را بالا ببرد. این محصول سبک ۱۹۷ گرمی با نمایشگر ۶.۵ اینچی Super AMOLED میتواند وضوح تصویر ۱۰۸۰×۲۳۴۰ پیکسلی و حداکثر روشنایی ۱۰۰۰ نیتی را در کنار نرخ بروزرسانی ۱۲۰ هرتزی پیش روی چشمانتان بگذارد. استفاده از پردازندهی ۵ نانومتری Exynos 1280 در قلب این گوشی امکان اجرای بازیهای محبوبی چون PUBG و Call Of Duty با تنظیمات گرافیکی متوسط را برای عشاق گیم فراهم مینماید. دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی این محصول با پشتیبانی از دو قابلیت لرزشگیر اپتیکال (OIS) و فوکوس خودکار تشخیص فاز (PDAF) پیشرفت محسوسی نسبت به نسل قبلی خود داشته و تصاویر رضایتبخشی تحت شرایط نوری مناسب به شما خواهد داد. الگوی شطرنجی پشت گوشی در کنار رنگبندیهای جذاب این محصول از جمله مواردیست که میتواند نبود استاندارد محافظت در برابر گرد و غبارو آب IP این گوشی و حاشیه های عریض اطراف نمایشگرش را برایتان کمرنگ نماید.
سامسونگ گلکسی A35
A35 توانسته بهترین قابلیتهای A54 را در پکیجی اقتصادی به شما هدیه دهد. در کنار استفاده از پنل پشتی شیشهای و فریم مسطح که ظاهری پریمیوم به آن بخشیده، این محصول دارای نمایشگر ۶.۶ اینچی Super AMOLED و محافظ ضدخش Gorilla Glass Victus Plus است که با قابلیت Vision Booster خود امکان مشاهدهی مستقیم تصویر زیر نور مستقیم آفتاب را فراهم میکند. استفاده از پردازندهی Exynos 1380 مشابه A54 هم به بهبود تجربهی وبگردی و اجرای بهینهی گیمهای آنلاین کمک کرده و هم طی عکاسی و فیلمبرداری طولانی زیرآفتاب شاهد داغ شدن بیش از اندازه گوشی نخواهیم بود. مجهز بودن این گوشی به استاندارد IP76 بیانگر این است که حضور نیم ساعتهی آن در عمق یک متری آب نمیتواند برایش آسیبزننده باشد. باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی A35 به شما امکان استفادهی یک و نیمروزه از گوشی بین هر بار شارژ کردن را میدهد. در آخر باید به وجود رابط کاربری جدید One UI 6.1 در این میان ردهی ارزشمند اشاره کرد که تجربهای نوین در کار با گوشی را پیش رویتان قرار میدهد.
سامسونگ گلکسی A55
لقب قدرتمندترین مدل سری A در حال حاضر برازندهی این محصول است. فلزی شدن فریم گوشی مهمترین تغییر در طراحی این گوشی در قیاس با مدلهای قبلیست و عرضهی رنگهای چشمنوازی چون آبی یخی، بنفش یاسی و زرد لیمویی حسابی میتواند از شما دلبری کند. نمایشگر عریض ۶.۶ اینچی Super AMOLED در این مدل که تا حاشیهها پیش رفتهاند، آن را نسبت به A54 بلندتر و عریضتر نشان میدهد و محافظ ضدخش Gorilla Glass Victus Plus نمایشگر در کنار استاندارد IP76 آن توانستهاند سدهای دفاعی مستحکمی در برابر خراشیدگی و گرد و غبار ایجاد نمایند. به لطف استاندارد HDR10 Plus ، روشنایی نمایشگر حین پخش محتوای HDR میتواند تا حدود ۲۰۰۰ نیت برسد و در نمایش رنگها هم عملکردی چشمنواز داشته باشد. دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی این محصول هم در نور روز تصاویری با جزئیات و نویز کنترل شده ارائه داده و هم در شب توانایی عکسبرداری قابل قبولی دارد. پردازندهی بهبودیافتهی ۴ نانومتری Exynos 1480 را سیستم خنککنندهای همراهی میکند که تا ۷۰ درصد نسبت به مدلهای قبلی بزرگ تر شده و نقش بسزایی در عملکرد بهینهی CPU ایفا میکند.
اما جذابترین امکانی که سامسونگ برای این گوشی تدارک دیده وعدهی چهار سال آپدیت سیستم عامل و پنج سال آپدیت امنیتی آن است که با بهرهمندی از ویژگی Seamless Update، بدون آنکه شاهد ریبوتهای متوالی حین آپدیت باشیم این عمل به طور خودکار رخ داده و شما تنها با یکبار ریستارت شاهد آپدیت شدن گوشی خود خواهید بود. رابط کاربری One UI 6.1 بر پایهی اندروید ۱۴ موجود در A55 نسبت به نسخهی پیشینش تغییراتی در صفحهی Home و همچنین حذف Navigation Gesture ها داشته که شاید برای کاربران عادی آنچنان محسوس نباشد. باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی این محصول گرچه همچون مدلهای قبلی دست نخورده باقی مانده اما به لطف پردازندهی جدید، شاهد بهینه شدن عملکرد آن هستیم.
جمع بندی
با در نظر گرفتن وضعیت اقتصادی حاکم و قدرت خرید نه چندان بالای قشر وسیعی از جامعه، خرید یک گوشی میانردهی خوب مقرون به صرفه میتواند بین ۳ تا ۴ سال خیال کاربر را بابت خرید گوشی جدید راحت نماید و در عین حال، هم به رفع نیازهای معمولی روزمرهاش کمک مینماید و هم لذت بهرهمندی از فناوریهای جدید این صنعت را برایش فراهم میکند. در این مقاله فرصتی شد تا هم نگاهی به فلسفهی نامگذاری سری A گوشیهای هوشمند سامسونگ و تمایزشان با سایر سریهای این شرکت بپردازیم و هم پنج مورد از بهترینهای این سری را جهت خرید به شما معرفی کنیم تا بسته به بودجه و نیازتان، خریدی مطمئن داشته باشید.
شماره موبایلتان را برای ورود یا ثبتنام وارد کنید
نظرات کاربران
تعداد کامنتها: ۰