سفارش‌های پستی‌ای که تا تاریخ 10 تا 15 فروردین ثبت شوند در روز 16 فروردین ارسال خواهند شد.
بهترین گوشی‌های گیمینگ شیائومی

با فراگیری بیش از پیش بازی‌های موبایلی طی دهه‌ی گذشته، شاهد اقبال طیف وسیعی از گیمرها در رده‌های سنی متفاوت به خرید گوشی‌های موبایل برای انجام بازی هستیم. در حال حاضر شرکت شیائومی بعنوان یکی از برترین تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند، خود را مطرح کرده است و رقابتی تنگاتنگ با شرکت‌های بزرگی چون سامسونگ، اپل، وان پلاس و… دارد. مزیت بزرگ گوشی‌های هوشمند این شرکت چینی در قیاس با رقبایش را باید ارائه‌ی کیفیت بالا در کنار اقتصادی بودنشان دانست؛ امری مهم که در انتخابشان توسط کاربران به خصوص موبایل گیمرها موثر است. در این مطلب بنا داریم تا ابتدا به بررسی ویژگی‌هایی که یک موبایل گیمر حین خرید گوشی‌ گیمینگ باید به آن توجه کند، بپردازیم و سپس بهترین گوشی‌های شیائومی برای گیمینگ در دو سال گذشته را معرفی کنیم.

ویژگی‌های گوشی‌ گیمینگ مناسب

گوشی‌های متنوعی روزانه وارد بازار می‌شوند اما همه‌شان سخت‌افزار کافی برای دنیای گیمینگ را ندارند یا اگر داشته باشند، در اجرای باکیفیت گرافیک بازی‌های سنگین محدودیت دارند. بنابراین هنگام خرید بهترین گوشی گیمینگ شیائومی باید به ملاک‌های خاصی دقت کنید که در ادامه آن‌ها را شرح می‌دهیم.

پردازنده

تراشه snapdragon

یکی از مهم‌ترین نکاتی که حین خرید گوشی گیمینگ می‌بایست مدنظر قرار دهید، پردازنده‌ی آن گوشی است. همان‌طور که می‌دانید پردازنده‌ی گوشی‌های موبایل هوشمند بیشترین تأثیر را در عملکرد اجرایی آنها دارد و به واسطه‌ی بهره‌مندی بازی‌های محبوب کنونی از گرافیک‌های بالا و حتی قابلیت‌هایی چون Raytracing، پردازنده‌ی این قبیل از گوشی‌ها باید دارای سرعت و قدرت لازم جهت اجرای بازی‌ها با نرخ فریم بالا باشند. از جمله پردازنده‌های متاخر مورد استفاده در گوشی‌های هوشمند که توان اجرای بدون مشکل بازی‌های سنگین را دارند  می‌توان به پردازنده‌های Snapdragon 8 نسل ۲ و ۳ ، Mediatek Dimensity 7000 و ۸۰۲۰  و همچنین پردازنده‌های Exynos 2400 اشاره کرد.

پردازنده گرافیکی(GPU)

در کنار پردازنده مرکزی، پردازنده گرافیکی نیز نقشی کلیدی در گوشی‌های گیمینگ دارد. اجرای بهینه و با وضوح تصویر بالای انیمیشن‌ و افکت‌های تصویری بازی‌ها مستقیماً در گرو عملکرد پردازنده‌ی گرافیکی است. پردازنده‌های گرافیکی سری Adreno  و Mali از جمله بهترین‌های استفاده شده در زمینه‌ی گوشی‌های گیمینگ هستند.

رم و حافظه داخلی

از دیگر مواردی که در کیفیت گوشی‌های گیمینگ بسیار مؤثر است، می‌توان به مقدار رم و نوع حافظه داخلی اشاره کرد. پیشنهاد می‌کنیم هنگام خرید گوشی‌های گیمینگ، محصولی را انتخاب کنید که واجد حداقل حافظه‌ی رم ۸ گیگابایت باشد؛ همچنین حافظه داخلی گوشی شما باید دارای استاندارد حداقلی UFS 2.2 یا نسخه‌ی جدیدترش یعنی UFS 4.0 باشد تا بتوانید بازی‌های جدید و گرافیک بالا را تجربه کنید. این دو قابلیت در بارگزاری سریع‌تر بازی‌های دارای دیتای سنگین و حجم زیاد، تاثیری غیرقابل انکار دارند. در نظر داشته باشید که میزان حافظه‌ی داخلی در گوشی‌های گیمینگ چندان مهم نیست و حافظه‌ی داخلی ۱۲۸ گیگابایتی نیز می‌تواند پاسخگوی نیازهای یک گیمر باشد.

سیستم خنک‌کننده

فناوری خنگ‌کنندگی شیائومی

اگر هنگام بازی‌کردن و اجرای برنامه‌های سنگین گوشی شما بیش از اندازه داغ شود، امکان آسیب به سخت‌افزار داخلی بالاخص پردازنده‌ی مرکزی وجود دارد. گوشی‌های هوشمند امروزه از مکانیزم‌های مختلفی جهت پایین آوردن دمایشان هنگام پردازش برنامه‌های سنگین بهره می‌برند که این موضوع پیامدی چون کاهش پایداری عملکرد گوشی را در پی دارد. حین خرید گوشی گیمینگ مناسب باید توجه داشته باشید مکانیزم عمل خنک‌کنندگی محصول مدنظرتان چگونه و کاهش پایداری عملکرد آن تا چه حد است؛ این قضیه موجب می‌شود تا در اجرای طولانی مدت بازی‌ها، داغ شدن زیاد گوشی اذیت‌تان نکند و شاهد افت سرعت و فریم نباشید.

باتری و سرعت شارژ

بدیهی است که استفاده‌ی طولانی مدت از گوشی جهت انجام بازی، میزان شارژ زیادی از باتری‌تان را مصرف می کند؛ بدین جهت پیشنهاد می‌کنیم به سراغ محصولاتی با ظرفیت باتری بالا بروید تا هم شاهد خالی شدن زود به زود باتری نباشید و هم قابلیت شارژ شدن ۱۰۰ درصدی در مدت زمان کوتاه را داشته باشد. لازم به ذکر است که سرعت شارژ باتری اکثر گوشی‌های هوشمند شیائومی بسیار بالاست و از باتری‌هایی با توان مصرفی بالا در کنار شارژهای سریع و قدرتمند، استفاده می‌نمایند.


بیشتر بخوانید:
بهترین گوشی‌های شیائومی به لحاظ باتری


صفحه‌نمایش

هنگام انتخاب میان گوشی‌های گیمینگ باید به سه ویژگی اصلی صفحه‌نمایش آنها دقت نمایید: وضوح، نرخ بروزرسانی و نرخ نمونه‌برداری لمسی. مسلما هرچه وضوح صفحه‌نمایش گوشی شما بیشتر باشد، کیفیت رنگ‌ها و انیمیشن‌های موجود در بازی بالاتر است. نرخ بروزرسانی به معنای سرعت تغییر پیکسل‌ها است که هر چه عددی بالاتر داشته باشد(پیشنهاد حداقلی ما ۹۰ هرتز به بالاست)، شاهد روان‌تر بودن حرکات و تصاویر بازی خواهید بود. نرخ نمونه‌برداری لمسی نیز همان حساسیت صفحه نمایش نسبت به تعداد دفعات لمس آن به وسیله‌ی انگشتانتان است؛ این موضوع مخصوصا در بازی‌های شوتر محبوبی چون Call Of Duty  که واکنش‌های لحظه‌ای حرکات انگشتان شما را میطلبد، بسیار حائز اهمیت بوده و گوشی مناسب باید دارای نرخ ۲۰۰ هرتز به بالا باشد.

حال با مرور این ویژگی‌ها قصد داریم ۶ مورد از بهترین گوشی‌های گیمینگ دو سال اخیر شیائومی را در بازه‌های قیمتی مختلف به شما معرفی کنیم.

۶ مورد از بهترین گوشی‌های گیمینگ ارزان شیائومی

اگر بخواهید تمام محصولات متنوع شیائومی در سال‌های ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ را بررسی کنید، فرصت بسیار زیادی نیاز خواهید داشت. از همین‌رو در لیست زیر قوی‌ترین محصولات شیائومی در زمینه گیمینگ را معرفی کرده‌ایم که تناسب قیمت و کیفیت‌شان زیاد است.

شیائومی Poco M6 Pro

شیائومی poco m6 pro

از میان گوشی‌های گیمینگ ارزان شیائومی می‌توانیم این محصول جدید از خانواده‌ی M را به شما توصیه کنیم؛ گوشی هوشمند ۱۷۹ گرمی که از جمله محصولات متعددی‌ست که شرکت شیائومی در سال ۲۰۲۴ روانه‌ی بازار کرده است. نمایشگر ۶.۶۷ اینچی AMOLED این محصول که Flow AMOLED DotDisplay نام دارد توانایی پخش تصاویر با وضوح ۱۰۸۰×۲۴۰۰ پیکسل و حداکثر روشنایی ۱۳۰۰ نیت با پشتیبانی از نرخ بروزرسانی تصویر ۱۲۰ هرتز دارد؛ تمام این ویژگی‌ها با صرف نظر از محل قرارگیری بی‌ظرافت دوربین سلفی موجب شده تا شاهد کیفیتی فراتر از حد انتظار تصاویر باشید. این میان رده‌ی اقتصادی از پردازنده‌ی ۶ نانومتری Mediatek Helio G99-Ultra در راس سخت‌افزار پردازشی خود استفاده می‌نماید و همچون Redmi Note 12s، دارای پردازنده‌ی گرافیکی Mali-G57 MC2 می‌باشد. این سخت افزار به شما امکان اجرای روان بازی‌های دارای گرافیک متوسط با نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه را می‌دهد. همچنین نیازی نیست حین اجرای بازی نگران داغ شدن بیش از حد گوشی در دستتان باشید و M6 Pro می‌تواند به خوبی مشکل گرم شدن را با کاهش حداقلی پایداری عملکرد، مدیریت نماید. برای اولین بار در گوشی‌های خانواده‌ی M شاهد استفاده از شارژرهای ۶۷ واتی مجهز به فناوری سوپر شارژ هستیم که می‌توانند باتری‌های ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی این محصول را طی ۴۳ دقیقه به ۱۰۰ درصد شارژ برسانند و همچنین در اجرای بازی‌ها، شما شاهد تاب‌آوری ۶:۵۰ ساعتی باتری هستید. این میان‌رده‌ی خوش قیمت در دو مدل با رم‌های ۱۲/۸ گیگابایتی و حافظه داخلی‌های ۵۱۲/۲۵۶ گیگابایتی مجهز به استاندارد UFS 2.2، در بازار موجود است و در بازه‌ی قیمتی کمتر از ۱۶ میلیون تومان، ایده‌آل ترین گزینه‌ی روی میز از سری محصولات شیائومی است.

شیائومی Redmi Note 14 4G

اگر به گوشی گیمینگی نیاز دارید که یک سطح از POCO M6 Pro بهتر باشد اما قیمت اقتصادی را نیز حفظ کند، شیائومی Redmi Note 14 4G سال ۲۰۲۵ بهترین انتخاب برای شماست. کیفیت ساخت آن نسبت‌به قیمت مناسب است و از بدنه جلویی شیشه‌ای با محافظ گوریلا گلس ۵ بهره می‌برد. در بدنه عقب نیز جنس پلاستیکی و فریم آلومینیومی به چشم می‌خورند. البته استاندارد ضد پاشش آب و خاک آن چندان بالا نیست و به IP54 محدود شده‌است. درRedmi Note 14 4G  شاهد یک نمایشگر ۶.۶۷ اینچی با پنل AMOLED، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و حداکثر سطح روشنایی ۱۸۰۰ نیت هستیم که لذت گیمینگ را دوچندان می‌کند. اسپیکر آن نیز از نوع استریو است و صدا را باکیفیتی عالی و حتی بهتر از نسل قبل پخش می‌کند. این گوشی اندروید ۱۴ و رابط کاربری HyperOS 1 دارد و از ۴ به‌روزرسانی اندرویدی اصلی در آینده برخوردار می‌شود. از نظر گیمینگ باید در حد قدرت پردازنده‌اش یعنی Mediatek Helio G99 Ultra (6 nm) از آن انتظار داشت. این پردازنده در حد اجرای گیم‌های با گرافیک متوسط رو به پایین به گوشی قدرت می‌بخشد. البته فناوری ذخیره‌سازی UFS 2.2 در بهبود عملکرد پردازنده تأثیر مثبتی گذاشته است. گوشی Redmi Note 14 4G توانست بازی کالاف دیوتی را با میانگین نرخ فریم 39fps اجرا کند. این فریم ریت تقریباً پایدار بود و افت کمی داشت؛ بنابراین به‌عنوان یک گوشی اقتصادی عملکرد قابل‌قبولی دارد. فضای ذخیره‌سازی گوشی به ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت محدود شده‌است که چندان جادار نیست اما در جبران، از کارت حافظه جانبی نیز پشتیبانی می‌کند. خوشبختانه باتری آن ظرفیت خوب ۵۵۰۰ میلی‌آمپرساعتی دارد که باعث می‌شود چندین دور پشت سرهم گیم بزنید و به مشکلی برنخورید. این باتری از شارژر ۳۳ وات بهره می‌برد که با قابلیت فست شارژ گوشی را در ۴۴ دقیقه به ۵۵ درصد می‌رساند.


بیشتر بخوانید:

بهترین گوشی پوکو ۱۴۰۳:‌ بهترین‌ها از پرچمدار تا اقتصادی


شیائومی Poco X6 Pro 5G

تست گیمینگ شیائومی POCO X6 PRO 5G

بی‌شک بهترین گزینه‌ی گیمینگ بین میان‌رده‌های با قیمت زیر ۲۵ میلیون تومان شرکت چینی را باید این عضو از خانواده‌ی X دانست؛ این گوشی هوشمند دارای امکاناتی فوق‌العاده است که که به شما این امکان را می‌دهد که با فعالسازی حالت Game Turbo در منوی تنظیمات، بهینه‌ترین تجربه‌ی ممکن در انجام بازی را بدست آورید. این محصول ۱۸۶ گرمی از نمایشگر ۶.۶۷ اینچی با وضوح عالی ۱۲۲۰×۲۷۱۲ پیکسلی، حداکثر روشنایی ۱۸۰۰ نیت و نرخ بروزرسانی ۱۲۰ هرتز برخوردار است که به راحتی شما را غرق در تصاویر بازی محبوبتان می‌کند.

پردازنده‌ی ۴ نانومتری Mediatek Dimensity 8300-Ultra بکار رفته در این میان‌رده‌ی ارزشمند با همراهی پردازنده‌ی گرافیکی Mali-G615 MC6 خود، دست شما را در اجرای روان بازی‌های گوناگون با نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه باز می‌گذارد؛ مزیتی که مشکل رایج گوشی‌های هوشمند شیائومی یعنی داغ شدن نسبی حین عمکردهای سنگین مداوم را برایتان قابل تحمل می‌کند. باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی تعبیه شده در این گوشی قابلیت شارژدهی تا ۷:۲۰ ساعت را هنگام بازی کردن برایتان به ارمغان می‌آورد. شارژر ۶۷ واتی موجود در جعبه‌ی این محصول می‌تواند در زمان حدودی ۴۳ دقیقه، کاملا گوشی‌تان را شارژ نماید. مدل حاوی رم ۱۲ گیگابایت این میان‌رده‌ی با کیفیت، پاسخگوی نیازهای گیمینگ شما در حد متوسط رو به بالا خواهد بود.

شیائومی POCO X7 Pro

بهترین گوشی گیمینگ سال ۲۰۲۵ شیائومی بالأخره وارد بازار شد و در همین زمان کوتاه استقبال زیادی از آن صورت گرفت. پکیج گوشی poco x7 pro از بدنه پشتی خوش‌ساخت پلاستیکی و چرم مصنوعی و بدنه جلویی شیشه‌ای با روکش محافظ گوریلا گلس 7i بهره می‌برد. نمایشگر این گوشی کاملاً مناسب لذت بردن از گیم‌های مختلف است. طوری‌که به اندازه کافی بزرگ و ۶.۶۷ اینچ است و پنل AMOLED با ۶۸ میلیون رنگ و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز بهره می‌برد. یکی از نقاط قوت این گوشی عرضه با نسخه اندروید ۱۵ و رابط کاربری HyperOS 2 است. همچنین بنظر می‌رسد که این گوشی قدرتمند قرار است تا سه سال به‌روزرسانی اندرویدی و چهار سال امنیتی دریافت کند؛ بنابراین هزینه‌ای که بابت آن می‌پردازید، به یک گوشی با عمر کوتاه منجر نخواهد شد. آنچه موجب قدرت تحسین‌برانگیز POCO X7 Pro در گیمینگ شده‌است،‌ تراشه جدید مدیاتک دایمنسیتی ۸۴۰۰ اولترا با معماری ۴ نانومتری است که با فناوری ذخیره‌سازی UFS 4.0 همراه شده و نهایت قدرت را به نمایش می‌گذارد. این گوشی در دو ظرفیت ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایتی به بازار آمده و با دو رم ۸ و ۱۲ گیگابایتی عرضه می‌شود. البته جذابیت مهم این گوشی را باید ظرفیت باتری‌اش دانست که ۶۰۰۰ میلی‌آمپرساعت است و با شارژر ۹۰ وات در عرض ۴۲ دقیقه به شارژ صددرصدی می‌رسد. در تست گیمینگ POCO X7 Pro که با ابزار Gamebench صورت گرفت، مشخص شد این گوشی در اجرای روان هیچ بازی‌ای مشکل ندارد. برای مثال سه بازی آسفالت ۹، گنشین ایمپکت و پابجی موبایلی با بیشترین نرخ فریم و بهترین تنظیمات گرافیکی اجرا شدند. درواقع بازی پابجی موبایلی در POCO X7 Pro در حالت تنظیمات گرافیکی Liquid graphics با بیشترین نرخ فریم یعنی 120fps قابل اجرا بود که خروجی تحسین‌برانگیزی است. باتوجه به این توضیحات، بدون شک کاپ بهترین گوشی گیمینگ شیائومی سال ۲۰۲۵ در اختیار POCO X7 Pro قرار می‌گیرد.

شیائومی Poco F6 Pro

تست گیم شیائومی poco f6 pro

خبر خوشحال‌کننده برای عشاق گیم در ارتباط با این محصول را باید استفاده از فناوری LiquidCool Technology 4.0 دانست؛ قابلیتی که بازده خنک‌کنندگی‌ گوشی را ۳ برابر بیشتر از محصولات قبلی خانواده‌ی F کرده است تا خیالتان بابت داغ نشدن اذیت‌کننده‌ی آن حین ساعت‌ها بازی کردن، راحت باشد. همچنین باید از فناوری WildBoost Optimization 3.0 تعبیه شده در Poco F6 Pro نام برد که در اجرای بهینه‌ و بدون لگ بازی، نقش بسزایی ایفا می‌کند. طراحی منحصر به‌فرد این گوشی ۲۰۹ گرمی در کنار جنس شبه مخملی قاب پشتی‌اش، حس یک پرچمدار قدرتمند را القا می کند. نمایشگر ۶.۶۷ اینچی AMOLED WQHD Plus این گوشی می‌تواند با وضوح خیره‌کننده‌ی ۳۲۰۰×۱۴۴۰پیکسلی، حداکثر روشنایی ۴۰۰۰ نیت و نرخ بروزرسانی ۱۲۰ هرتز خود، شفاف‌ترین تصاویر و طبیعی‌ترین رنگ‌ها را برابر چشمانتان قرار دهد.

این صفحه‌ی نمایش شگفت‌انگیز حتی توانایی تشخیص انگشتان خیس را هم داراست تا نگرانی‌ای بابت تعریق دستانتان حین انجام بازی نداشته باشید. این عضو تازه‌وارد خانواده‌ی F با بهره‌گیری از پردازنده‌ی ۴ نانومتری قوی Snapdragon 8 Gen 2 و پردازنده‌ی گرافیکی Adreno 740 می‌تواند بازی‌ها را در تنظیمات بالای گرافیکی به بهترین و روان‌ترین شکل ممکن برایتان اجرا کند؛ مطلبی که با نیم‌نگاهی به برچسب قیمتی زیر ۳۶ میلیون تومانی‌اش، برای موبایل گیمرهای حرفه‌ای بسیار مناسب است. باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی این محصول جذاب امکان انجام ۷:۲۰ ساعتی بازی‌های محبوبتان را با یکبار شارژ، فراهم می‌کند. شارژر هایپر ۱۲۰ واتی این گوشی در کمتر از نیم‌ساعت باتری‌تان را ۱۰۰ درصد شارژ می‌کند. در صورتی که بودجه‌ی خرید یک پرچمدار شیائومی را ندارید ولی می‌خواهید با صرف هزینه‌ای به مراتب کمتر نزدیک‌ترین تجربه‌ی اجرای بازی مشابه پرچمداران را داشته باشید، Poco F6 Pro تنها گزینه‌ی پیشنهادی ما از این شرکت چینی برای شماست.

شیائومی 5G 14

تست گیم شیائومی ۱۴

پرچمدار کامپکت شیائومی که در کنار همتایان دیگر خانواده‌ی شیائومی ۱۴ در سه ماهه‌ی پایانی سال ۲۰۲۳ میلادی روانه‌ی بازار شده است، پکیجی‌ست هیجان‌انگیز از تمام امکاناتی که یک موبایل گیمر حرفه‌ای آرزویش را دارد. این محصول جدای از استاندارد IP68 خود که جهت مصونیت برابر نفوذ غبار و آب است، دارای صفحه نمایش ۶.۳۶ اینچی مجهز به فناوری LTPO (مخفف اکسید پلی کریستالی دمای پایین) شده تا شاهد کاهش چشمگیر مصرف انرژی در آن باشیم. بهره‌مندی از قابلیت‌هایی چون تعدیل نور به روش DC (مناسب برای افرادی که چشمانی حساس دارند)، HDR10 Plus و Dolby Vision در کنار وضوح تصویر عالی ۲۶۷۰×۱۲۰۰ پیکسلی، حداکثر روشنایی ۳۰۰۰ نیتی موجب شده‌اند تا شما خودتان را در دل بازی‌های‌ محبوبتان بیابید.

استفاده از محافظ Gorilla Glass Victus هم خیالتان را بابت خط و خش نمایشگر راحت می‌نماید. حضور قوی‌ترین تراشه‌ی نسل حاضر گوشی‌های هوشمند یعنی پردازنده‌ی ۴ نانومتری Snapdragon 8 Gen3 با همراهی پردازنده‌ی گرافیکی جدید Adreno 750 از این کامپکت یک شبه‌کنسول بازی ساخته تا بتوانید بدون هیچ دغدغه‌ای مشغول بازی‌های مورد علاقه‌ی خود در بهینه‌ترین حالت گرافیکی و عملکردی ممکن بشوید. استفاده از پیشرفته‌ترین تکنولوژی خنک‌کنندگی شیائومی یعنی Xiaomi Loop LiquidCool گرچه جهش چشمگیری در کاهش داغ شدن آزاردهنده‌ی محصول می باشد اما شرکت چینی جهت حفظ حداکثر ثبات عملکردی آن، به رسیدن دمای حدود ۴۵ درجه‌ای گوشی حین پردازش‌های سنگین تن داده‌است. این محصول از آخرین نسخه‌ی رابط کاربری اختصاصی شیائومی یعنی Hyper OS 1.0 بر مبنای اندورید ۱۴ استفاده می‌نماید و امکان بروزرسانی ۴ ساله‌ی نرم‌افزاری ۵ ساله‌ امنیتی برایش فراهم است.

باتری نه چندان بزرگ ۴۶۱۰ میلی آمپر ساعتی این محصول شاید در نگاه اول چندان مناسب اجرای طولانی مدت بازی‌ها به نظر نرسد ولی با اتکا به پردازنده‌ی قدرتمند و رابط کاربری جدید، استقامت باتری بهبود زیادی پیدا کرده و می‌توانید شاهد شارژدهی حدودا ۷:۵۰ ساعته‌ی آن جهت انجام بازی باشید. شارژر ۹۰ واتی این گوشی تنها ۳۵ دقیقه وقت نیاز دارد تا شارژ ۱۰۰ درصدی را برایتان مهیا کند. استفاده از استاندارد UFS 4.0 در حافظه‌ی داخلی همه‌ی مدل‌های این پرچمدار و حضور رم ۱۲ گیگابایتی مدل موجود در بازار، تنها بخشی دیگر از مزیت‌های این کامپکت ارزشمند برای موبایل گیمرهایی‌ست که سقف بودجه‌ای برای خرید این محصول حدودا ۵۰-۵۵ میلیون تومانی ندارند.

جمع‌بندی

در این مقاله ابتدا مروری داشتیم بر ویژگی‌های لازم برای گوشی هوشمند مخصوص گیمینگ که هر کاربری حین خرید، باید مدنظر قرارشان دهد. سپس به معرفی ۶ مورد از بهترین گوشی‌های گیمینگ شرکت شیائومی که در دو سال اخیر عرضه‌ شده‌اند، پرداختیم تا بتوانیم راهنمایی باشیم برای علاقمندان به موبایل گیمینگ که ترجیحشان خرید از میان محصولات باکیفیت این شرکت چینی است.

نظرات کاربران

تعداد کامنت‌ها: ۰

برای درج نظر وارد حساب کاربری شوید. ورود به حساب کاربری
empty comment