
اگر سرقتهای فراوان گوشی در این روزها به گوشتان خورده و باعثشده بهدنبال بهترین بیمه گوشی موبایل بگردید، به شما تبریک میگوییم! در آینده از اینکه در این لحظه به فکر سرقت، ضربه دیدن گوشی و بلایای طبیعی بودید از خودتان تشکر خواهید کرد و بخش بزرگی از خسارت گوشی خود را از شرکت بیمه تحویل خواهید گرفت. برای اینکه به آن نقطه برسید، پیشنهاد میکنیم مقاله زیر را به دقت مطالعه کنید تا بهترین بیمه گوشی موبایل را انتخاب کنید.
بهترین طرحهای بیمه گوشی موبایل کداماند؟
بهترین طرح بیمه گوشی موبایل براساس نیازهای شما تعیین میشود. در ادامه بهترین طرحهای بیمه موبایل را معرفی میکنیم تا بتوانید بهترین گزینه را برای خود انتخاب کنید.
بیمه موبایل سامان
شرکت بیمه سامان دو طرح بیمه موبایل به نامهای زیسا مکس و زیسا پرو دارد.
طرح زیسا مکس
طرح مخصوص تعویض و جایگزینی گوشی موبایل است که گوشی را تا سقف ۱۰۰ میلیون بیمه می کند و درصورت بالا رفتن قیمت گوشی تا ۴۰ درصد افزایش قیمت متقبل میشود. دریافت خسارت یا گوشی نو حداکثر تا ۵ روز کاری صورت می گیرد و فرآیند خرید بیمه و ثبت خسارت کاملاً غیرحضوری و آنلاین است. این طرح فرانشیز ۱۰ درصد دارد.
طرح زیسا پرو
بیمه جامع گوشی با پوشش کامل بیمهای و سرقتی است که تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان را بیمه میکند. پرداخت خسارت به ادعای شرکت بیمه سامان تا حداکثر ۵ روز کاری صورت میگیرد. فرانشیز این طرح ۳۰ درصد است.
بیمه موبایل رازی
شرکت بیمه رازی سه طرح بیمه موبایل به نامهای یاقوت، عقیق و زمرد دارد.
طرح یاقوت
در طرح یاقوت فقط گوشیهای نو و آکبند بیمه میشوند. حداکثر تا ۷ روز پس از قرار گرفتن سیمکارت در گوشی فرصت دارید طرح یاقوت را خریداری کنید. طبق توضیحات این طرح، جبران خسارت برابر ۸۵ درصد ارزش موبایل است. با تهیه این طرح گوشی خود را در برابر سه دسته اصلی از حوادث بیمه میکنید:
- آبدیدگی و نفوذ مایعات، نمزدگی
- آتشسوزی، سوختن ناشی از نوسانات برق شهری
- ضربه، سقوط از بلندی و افتادن زیر چرخهای وسایل نقلیه
طرح عقیق
این طرح مخصوص سرقت است. هر سرقتی به هر علت در این طرح پوشش داده میشود. در طرح عقیق فقط گوشیهای آکبند بیمه میشوند. برای این کار باید تا حداکثر ۷ روز پس از قرار دادن سیمکارت در گوشی بیمه را خریداری کنید. طبق توضیحات این طرح میزان جبران خسارت برابر ۶۵ درصد ارزش موبایل است.
طرح زمرد
طرح زمرد ترکیبی از طرحهای عمیق و یاقوت است. در این طرح فقط گوشیهای نو و آکبند بیمه میشوند؛ بنابراین حداکثر تا ۷ روز پس از قرار گرفتن سیمکارت در گوشی فرصت دارید طرح زمرد را خریداری کنید. طبق توضیحات این طرح، جبران خسارت کلی درصورت وقوع سرقت تا ۶۵ درصد و در صورت وقوع سایر حوادث تا ۸۵ درصد ارزش موبایل است. با تهیه طرح زمرد گوشی خود را در برابر چهار دسته اصلی از حوادث بیمه میکنید:
- سرقت به هر علت
- آبدیدگی و نفوذ مایعات، نمزدگی
- آتشسوزی، سوختن ناشی از نوسانات برق شهری
- ضربه، سقوط از بلندی و افتادن زیر چرخهای وسایل نقلیه
بیمه موبایل پارسیان
شرکت بیمه پارسیان طرحی به نام بیمه کالای دیجیتال دارد که موبایل، تبلت و لپتاپ را بیمه میکند. صدور بیمه برای هردو گوشیهای نو و کارکرده ممکن است. فرانشیز این طرح به شرط سلامت کامل دستگاه ۳۵ درصد است؛ البته اگر قیمت دستگاه بخاطر هر دلیلی تغییر کند، باید مابهالتفاوت حق بیمه را بپردازید و الحاقیه دریافت کنید تا پس از وقوع حادثه ارزش جدید دستگاه محاسبه شود. بیمهشوندگان باید تا ۴۸ ساعت پس از وقوع حادثه آن را بهصورت غیرحضوری در سایت شرکت بیمه اطلاعرسانی کنند. این طرح حوادث زیر را پوشش میدهد:
- سرقت کلی با تأیید وقوع سرقت توسط مراجع انتظامی و قضایی (هردو الزامی)
- شکستگی صفحهنمایش بر اثر ضربه
- آبخوردگی نفوذ مایعات
- نوسانات ولتاژ برق
- آتشسوزی
- بلایای طبیعی
بیمه موبایل معلم (دیگارد)
برخلاف تصور برخی افراد، بیمه معلم مختص افراد شاغل در فرهنگیان نیست و هرکسی میتواند آن را خریداری کند. طرح بیمه موبایلی که تحت پوشش بیمه معلم است، بیمه دیگارد نام دارد که شامل سه طرح اصلی است که براساس ارزش موبایل تفکیک شدهاند. در طرح سبز گوشیهای حداکثر تا ۲۰ میلیون، در طرح نارنجی حداکثر تا ۵۰ میلیون و در طرح آبی حداکثر تا ۸۵ میلیون تحت پوشش قرار میگیرند. فرانشیز هر سه طرح ۱۵ درصد است.
نکات مهم درمورد بیمه گوشی موبایل
اگر بدون اطلاع از جزئیات بیمه گوشی دست به خرید بزنید، ممکن است بعد از وقوع حادثه و اجرای بیمه از خرید خود پشیمان شوید. بههمیندلیل در ادامه مهمترین نکات و اصطلاحاتی که باید از آنها مطلع باشید را نوشتهایم.
موارد تحت پوشش بیمه موبایل
شرکتهای مختلف بیمه موبایل طرحهای متفاوتی را عرضه میکنند که در هر طرح موارد مشخصی تحت پوشش قرار میگیرند و ممکن است شرطهایی داشته باشند. برای مثال ممکن است یک طرح فقط سیل و طوفان را بهعنوان حوادث طبیعی درنظر بگیرد یا بیمه سرقت به شرط تأیید مراجع قضایی و انتظامی پرداخت شود یا حتی شکستن صفحهنمایش توسط اداره پست یا پیک موردتأیید شرکت بیمه نباشد. بنابراین توصیه میکنیم جزئیات طرح بیمه را دقیق مطالعه کنید. موارد رایج را در ادامه مینویسیم:
- خسارات فیزیکی مانند شکستگی صفحهنمایش
- سرقت کلی
- سرقت با شکست حرز
- آبخوردگی و نمگرفتگی
- نوسانات برق
- آتشسوزی
- حوادث طبیعی
- خرابی سختافزاری یا نرمافزاری
فرانشیز بیمه گوشی چیست؟
اگر حادثهای رخ دهد و بیمه آن را پوشش دهد، تمام مبلغ توسط شرکت بیمه پرداخت نخواهد شد. بخشی که توسط بیمهشونده یا خریدار بیمه پرداخت میشود، فرانشیز نام دارد. بنابراین اگر حق فرانشیز یک طرح بیمه موبایل ۱۰ درصد باشد و حادثهای برای موبایل رخ دهد که شامل بیمه شود، شرکت بیمه ۹۰ درصد و شما ۱۰ درصد از کل هزینه خسارت را پرداخت خواهید کرد. بهطورکلی هرچه فرانشیز کمتر باشد، قیمت کلی بیمه بیشتر است اما این درواقع به نفع شماست چون هنگام حادثه بخش کمتری از خسارت نهایی را پرداخت میکنید.
بیمه سرقت به شرط شکست حرز یعنی چه؟
اگر بیمه سرقت گوشی به شرط شکست حرز باشد، شرکت بیمه فقط در صورتی خسارت را جبران میکند که سارق برای سرقت گوشی شما از مانعی عبور کرده باشد. شکستن شیشه ماشین و عبور از درب بسته منزل، باز کردن درب جایی که گوشی در آنجا قرار دارد، تهدید صاحب موبایل و... همچین شرایطی هستند؛ درحالیکه اگر شیشه ماشین پایین باشد یا درب منزل به روی سارق باز باشد، شکست حرز صورت نگرفتهاست. برخی شرکتهای بیمه طرح کلی سرقت گوشی دارند که شکست حرز در آن مهم نیست و سرقت گوشی به هر شکل تحت پوشش شرکت بیمه قرار میگیرد. باتوجه به افزایش سرقت گوشی این طرح هزینه بیشتری دارد.
بیشتر بخوانید:
آموزش رجیستری گوشی موبایل در سامانه همتا [تصویری]
راهنمای خرید: بهترین بیمه گوشی را چطور انتخاب کنیم؟
شاید با مشاهده این طرحها و شرکتهای مختلف سردرگم شده باشید و نتوانید دست به انتخاب بزنید. در اینصورت پیشنهاد میکنیم موارد زیر را مطالعه کنید.
محل استفاده از گوشی
بیمه گوشی خود را براساس نیازها و شرایط خاص خود انتخاب کنید. اگر معمولاً در مکانهای عمومی از گوشی خود استفاده میکنید، احتمال سرقت افزایش مییابد. اگر در مکانی با احتمال بالای رخ دادن حوادث طبیعی زندگی میکنید، باید به جزئیات و شرایط حوادث طبیعی در طرح بیمه دلخواه دقت کنید.
نو یا کارکرده بودن گوشی
باتوجه به قیمت بالای گوشیهای پرچمدار یا آیفون برخی از خریداران نسخه کارکرده این گوشیها را تهیه میکنند. تعدادی از طرحهای بیمه گوشی دستگاههای کارکرده را هم تحتپوشش قرار میدهند.
مراکز تعمیرات موردتأیید شرکت بیمه
اغلب شرکتهای بیمه درصورتی خرابی ناشی از تعمیرات را تحتپوشش قرار میدهند که این تعمیرات در مراکز مورداعتماد خود شرکت صورت گرفته باشد. بنابراین پیشنهاد میکنیم پیش از خرید طرح بیمه آدرس این مراکز را در محل زندگی خود چک کنید.
کیفیت و سرعت پشتیبانی و خدمات
فرآیند خرید طرح بیمه نباید زیادی پیچیده باشد یا وقت زیادی از شما بگیرد. شرکت بیمهای که این فرآیند را برایتان آسان میکند و هنگام حادثه پشتیبانی سریع و باکیفیت ارائه میدهد، خیالتان را آسوده میکند. پیشنهاد میکنیم حتماً بیمهنامه خود را دقیق مطالعه کنید تا با کیفیت خدمات ارائهشده کاملاً آشنا شوید. برای مثال ممکن است برخی از بخشهای گوشی مانند فریم آن تحت پوشش بیمه تعمیرات قرار نگیرند. قوانین خاص دیگری درمورد جزئیات بیمه گوشی وجود دارند که نمیتوان آنها را در این مقاله یک به یک بررسی کرد و باید بیمهنامه مدنظر بهطور دقیق مطالعه شود.
هزینه
طرحهای بیمه موجود در بازار ایران از قیمت ۱۰۰ هزار تومان تا چندمیلیون تومان به فروش میرسند و معمولاً براساس قیمت روز گوشی قیمتگذاری میشوند. اگر گوشی گرانقیمتی دارید یا نگاهتان به بیمه بلندمدت است، طرحهایی که فرانشیز کم دارند، در هنگام حادثه بیشتر به نفع شما هستند چون درنهایت هزینه کمتری بابت جبران خسارت از شما دریافت میکنند.
جمعبندی
بهترین بیمه گوشی موبایل را باید براساس نیازهای خود و بودجهای که دارید تعیین کنید. چندتا از بهترین شرکتهای بیمه گوشی در ایران شرکتهای سامان، پارسیان، معلم و رازی هستند که طرحهای گوناگونی دارند. توصیه میکنیم شرایط شرکت بیمه را پیش از خرید به دقت مطالعه کنید. خرید آنلاین بیمه فقط چند دقیقه طول میکشد اما پیگیری خسارت پس از وقوع حادثه درصورتیکه با قوانین آشنا نباشید ممکن است وقتگیر شود.


شماره موبایلتان را برای ورود یا ثبتنام وارد کنید
نظرات کاربران
تعداد کامنتها: ۰