سفارش‌های پستی‌ای که تا تاریخ 10 تا 15 فروردین ثبت شوند در روز 16 فروردین ارسال خواهند شد.
بهترین گوشی‌های Redmi در سال ۲۰۲۵

شیائومی یک شرکت الکترونیکی چینی است که فعالیتش را با توسعه‌ی رابط کاربری MIUI آغاز کرد تا یک رابط کاربری مختص خود بر پایه‌ی اندروید داشته باشد. بیشتر فعالیت این شرکت در زمینه گوشی موبایل است. شیائومی سال ۲۰۱۰ توسط لی‌جون و ۷ شریکش در شهر پکن تاسیس شد. یک سال بعد، اولین گوشی شیائومی تحت عنوان Mi 1 روانه‌ی بازار جهانی شد تا اولین قدم برای فتح قله‌های ترقی توسط این شرکت برداشته شود. بد نیست بدانید که این شرکت در سال ۲۰۱۵ یک رکورد گینس بیشترین فروش گوشی در کمتر از ۲۴ ساعت را به نام خود ثبت کرده‌است و حتی در سال ۲۰۲۱، رکورد پرفروش‌ترین برند گوشی دنیا را زده است. مجموعه‌ی چنین موفقیت‌های شرکت شیائومی را باید در گرو بینش متفاوت بنیان‌گزارانش در تمامی ابعاد تولید گوشی هوشمند نسبت به بقیه شرکت‌های مطرح در این زمینه دانست؛ آنها می‌خواستند کاربرانشان در عین بهره‌مندی از بروزترین قابلیت‌های یک گجت هوشمند، چندان از نظر مالی تحت فشار قرار نگیرند و حتی اقشار ضعیف هم بتوانند تجربه‌ای نسبتا مشابه با سایرین داشته باشند.پیرو همین عقیده بود که در اواسط سال ۲۰۱۳ میلادی شاهد رونمایی از برند زیرمجموعه‌ی Redmi شیائومی و گوشی هوشمند Redmi 1 بودیم که سرآغازی بر تولید گوشی‌های اقتصادی این برند(در قیاس با گوشی‌های Mi) بود. در سیر تکاملی این برند طی سالیان اخیر شاهد تقسیم‌بندی آن به سه مدل هستیم: پایین‌رده‌های Redmi، میان‌رده‌هایی با پسوند نام Note و بالارده‌هایی با پسوند نام K . مدل‌های خانواده‌ی Note و خانواده‌ی k در این اوخر توانسته‌اند با عرضه‌ی جدیدترین مدل‌های خود، شانه به شانه‌ی میان‌رده و بالارده‌های رقبا حرکت کنند و مقرون به صرفه بودنشان، ارزش خریدشان نزد کاربران را دو چندان نموده است. در این مقاله قصد داریم ۵ مورد از بهترین گوشی‌های برند Redmi موجود در بازار را با بازه‌های قیمتی متنوع، خدمتتان معرفی کنیم.

بهترین گوشی‌های Redmi در بازه‌های قیمتی گوناگون

۱) شیائومی Redmi Note 13 Pro 4G (بازه‌ی قیمتی: ۲۱.۶۰۰ - ۱۷.۷۰۰ میلیون تومان)

شیائومی redmi note 13 pro 4g

این گوشی یکی از اعضای خانواده‌ی بزرگ Redmi Note 13 شیائومی می‌باشد که جزو میان‌رده‌های اقتصادی و با کیفیت موجود در بازار محسوب می‌شود که با گذشت یکسال از عرضه‌اش هنوز ارزش خرید دارد. نکته قابل توجه در طراحی این گوشی را باید تمایز رنگ بخش‌های حاوی دوربین با سایر بدنه‌ی پنل پشتی دانست که به سه بخش از یک طیف رنگی تقسیم شده‌اند؛ ویژگی‌ای که جلوه‌ای چشم‌نواز به Redmi Note 13 Pro بخشیده است. بهره‌مندی از استاندارد IP54 جهت مقاومت برابر نفوذ غبار و قطرات آب هم از جمله نقاط قوت این میان‌رده‌ به حساب می‌آید. صفحه نمایش ۶.۶۷ اینچی این گوشی تصاویری شفاف با حداکثر روشنایی ۱۳۰۰ نیت را پیش‌روی چشمانتان قرار می‌دهند که توسط محافظ Gorilla Glass 5 در برابر خط و خش، مقاوم شده است. حاشیه‌های بسیار نازک تعبیه شده در اطراف این نمایشگر دارای مقیاس ۸۹ درصدی نسبت صفحه نمایش به بدنه است که امکان استفاده‌ از حداکثر فضای آن را به شما می‌دهد. وجوه تمایز مدل پرو نسبت به مدل پایه به شرح زیر است:

  • استفاده از محافظ نمایشگر Gorilla Glass 5
  • حداکثر روشنایی صفحه نمایش ۱۳۰۰ نیت که مشاهده تصاویر و ویدیوها را برایتان لذت‌بخش‌تر کرده است
  • بهره‌گیری از سخت‌افزارهای قدرتمندتر Meditek Helio G99 Ultra و Mali-G57 MC2 با ثبات عملکردی مناسب طی پردازش‌های سنگین و اجرای روان اپلیکشین‌ها
  • تفکیک حلقه‌های دوربین از سایر بخش پنل پشتی با استفاده از رنگ بندی متفاوت
  • استفاده از دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی با قابلیت زوم 2X و 4X که توانایی حفظ قابل قبول کیفیت را در این زوم‌ها داراست
  • بهره‌مندی از شارژر سریع ۶۷ واتی که در ۵۰ دقیقه باتری را صد درصد شارژ میکند

در مجموع با اتکا به قابلیت‌های ذکر شده و نگاه به قیمت Redmi Note 13 Pro 4G ، می‌توان آن را یکی از میان‌رده‌های باکیفیت بازار دانست. این گوشی در سه مدل کانفیگ رم و حافظه‌ی داخلی در بازار موجود است: (۸ گیگابایت/ ۲۵۶ گیگابایت)، (۱۲ گیگابایت/ ۲۵۶ گیگابایت) و (۱۲ گیگابایت/ ۵۱۲ گیگابایت).

نقاط قوت 

  • کیفیت بالای صفحه نمایش
  • تاب‌‌آوری مناسب باتری و قابلیت شارژ سریع
  • عملکرد خیلی خوب دوربین اصلی طی عکاسی با نور روز
  • حضور جک ۳.۵ میلی‌متری و قابلیت IR Blaster (امکان اتصال به سایر دستگاه‌ها مثل تلویزیون از طریق پرتو مادون قرمز)

نقاط ضعف

  • فاقد ارتباطات 5G
  • فاقد اسلات مجزای کارت حافظه
  • فاقد سنسور مجاورت مجازی
  • محدودیت فیلمبرداری تا کیفیت ۱۰۸۰ پیکسل

بیشتر بخوانید:

جدیدترین گوشی‌های شیائومی در سال ۲۰۲۵


۲) شیائومی Redmi Note 13 Pro Plus 5G (بازه‌ی قیمتی: ۳۱ - ۲۳ میلیون تومان)

شیائومی redmi note 13 pro plus 5g

یکی از دیگر از گوشی‌های نسل قبلی ردمی نوت ها که هنوز ارزش خرید دارد Note 13 Pro Plus است. این گوشی ۱۹۹ گرمی در سپتامبر سال ۲۰۲۳ میلادی عرضه شده است و خمیده‌تر شدن گوشه‌های آن همراه با استفاده از استاندارد IP68( با مقاومت نیم ساعته برابر نفوذ آب در عمق ۱.۵ متری) موجب شده‌اند تا حس و حالی کاملا پریمیوم به خود بگیرد. پنل پشتی از جنس شیشه‌ی مات و فریم هم پلاستیکی‌ست. حضور محافظ Gorilla Glass Victus روی نمایشگر ۶.۶۷ اینچی AMOLED این گوشی را باید از جمله پیشرفت‌های متمایزکننده‌ی این مدل در قیاس با سایر اعضای خانواده‌اش دانست که مقاومت بسیار خوبی برابر خط و خش ایجاد می‌نماید. این نمایشگر دارای وضوح ۱۲۲۰×۲۷۱۲ پیکسلی، نرخ بروزرسانی ۱۲۰ هرتزی و حداکثر روشنایی ۱۸۰۰ نیتی می‌باشد که چشمانتان را به ضیافت چشم‌نواز رنگ و نور دعوت می‌نماید. اندروید ۱۳ (با قابلیت ارتقای ۳ ساله‌ی نرم‌افزاری و ۴ ساله‌ی امنیتی) در کنار رابط کاربری MIUI14 (با قابلیت ارتقا به Hyper OS) روح موجود در کالبد این محصول هستند. اما نقطه قوت اصلی را باید در قلب پردازشی Note 13 Pro Plus جست‌ و جو کرد؛ جایی که تراشه‌ی قوی Mediatek Dimensity 7200 Ultra(4nm) و پردازنده‌ی گرافیکی رده بالای Mali-G610 MC4 توانسته‌اند این گوشی میان‌رده را یک سر و گردن نسبت به رقبا بالاتر بیاورند و چه در اجرای بازی‌ها با تنظیمات گرافیکی بالا و چه در اجرای اپلیکیشن‌های سنگین، از آزمون سختشان سربلند عبور کنند. نباید از این نکته غافل شده که حتی در حداکثر حد عملکرد پردازشی این گوشی، خبری از داغ شدن اذیت‌کننده نیست.

دوربین سه‌گانه و سلفی این عضو قدرتمند خانواده Note 13 عبارتند از: دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسل، دوربین اولتراواید ۸ مگاپیکسل، دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسل و دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسل؛ عکس‌هایی که با دوربین اصلی این گوشی می‌گیرید دارای جزئیاتی تفکیک‌شده، کنتراست بالا، رنگ‌هایی زنده و دقیق و عاری از نویز هستند و در زوم 2X هم شاهد کیفیتی فراتر از حد تصور آن هستید. باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی این میان‌رده‌ی ارزشمند را می‌توان پاشنه آشیل آن دانست که تاب‌آوری‌ ۱۰:۴۰ ساعتی‌اش می‌تواند ناامیدتان کند؛ در عوض شیائومی با قرار دادن شارژر سریع ۱۲۰ واتی در جعبه‌ی این محصولش شما را با شارژ صفر تا صدی طی تنها ۲۰ دقیقه، شگفت‌زده می‌کند. این گوشی در سه مدل با کانفیگ‌های رم و حافظه‌ی داخلی (۸ گیگابایت/ ۲۵۶ گیگابایت)، (۱۲ گیگابایت/ ۲۵۶ گیگابایت) و(۱۲ گیگابایت/ ۵۱۲ گیگابایت) موجود می‌باشد.

نقاط قوت

  • بهره‌مندی از استاندارد IP68
  • کیفیت مثال‌زدنی نمایشگر
  • سرعت شارژ بسیار بالا
  • کیفیت خوب اسپیگرهای استریو
  • کیفیت خیلی خوب عکاسی و فیلمبرداری/ قدرت بالای زوم 2X در نور روز
  • سخت‌افزار قدرتمند به نسبت بازه‌ی قیمتی

نقاط ضعف

  • تاب‌آوری پایین‌تر از حد انتظار باتری

۳) گوشی Redmi note 14 4G (بازه‌ی قیمتی: ۱۵.۶۰۰ - ۱۳.۲۰۰ میلیون تومان)

گوشی redmi note 14 4g رنگ سبز

خانواده‌ی ردمی نوت ۱۴ جدیدترین محصولات ردمی در سال ۲۰۲۵ هستند. کوچکترین عضو این خانواده را معرفی می‌کنیم: Redmi Note 14 4G. این گوشی یک برادر دوقلو با قابلیت 5G دارد که از قابلیت‌های لرزشگیر اپتیکال در دوربین اصلی، دوربین اولترا واید، پشتیبانی HDR10 و اینترنت 5G برخوردار است و البته ۱۰۰ دلار گران‌تر است. باتوجه به این اختلاف قیمتی، ارزان‌ترین گوشی شیائومی در سال ۲۰۲۵ ردمی نوت ۱۴ 4G است. طراحی این دو مدل تفاوتی ندارد. دوربین‌های سه‌گانه در عقب در محفظه‌ای مربع‌شکل جای گرفته‌اند که مدل‌های ردمی نوت ۱۴ را متمایز می‌کنند. ترکیب مواد اولیه به‌کاررفته در ردمی نوت ۱۴ 4G ماندگاری و دوام بیشتر آن‌ها را تضمین می‌کنند. چهار گوشه گوشی مستحکم شده و ضخامت مادربورد افزایش یافته است؛ بنابراین هنگام افتادن گوشی از دستتان کمتر نگران خواهید بود. البته استاندارد مقاومت دربرابر آب و خاک این گوشی IP53 است که استاندارد متوسطی محسوب می‌شود. نمایشگر این مدل اقتصادی ۶.۶۷ اینچ است که ۸۵.۹ درصد از کل بدنه را تشکیل داده و حاشیه‌هایی از خود به‌جا گذاشته‌است. این نمایشگر که با پوشش گوریلا گلس ۵ محافظ می‌شود، محتواهای تصویری را با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و وضوح ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل به‌نمایش درمی‌آورد. تراشه جدید آن نیز یکی از تراشه‌های موفق اقتصادی یعنی Helio G99 است که پس از استفاده طولانی نیز پایداری دما را به‌خوبی حفظ می‌کند.

گوشی Redmi note 14 4G بیشترین تغییر را در چینش دوربین‌ها داشته‌است؛ دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی و ماکرو ۲ مگاپیکسلی مانند قبل حفظ شده‌اند اما دوربین اولترا واید ۸ مگاپیکسلی حذف شده و با یک سنسور تشخیص عمق ۲ مگاپیکسلی جایگزین شده‌است. هردو این دوربین‌ها کیفیت قابل‌توجهی ندارند و استفاده اصلی کاربران از دوربین اصلی و سلفی ۲۰ مگاپیکسلی جدید خواهد بود. کیفیت تصاویر دوربین اصلی نسبت‌به قیمت خیلی خوب است و جزئیات کافی با رنج داینامیکی قابل‌قبولی را به‌نمایش می‌گذارد. عکس‌های سلفی نیز به طورکلی قابل‌قبول‌اند. بااینکه تاحدی صاف هستند و وضوح و جزئیات در آن‌ها بالا نیست، برای به اشتراک گذاشتن در شبکه‌های اجتماعی خوب‌اند. اسپیکرهای ردمی نوت ۱۴ 4G حالا از قابلیت دالبی آتموس هم پشتیبانی می‌کنند. این گوشی از نظر باتری هم پیشرفت کرده‌است و حالا ظرفیت باتری ۵۵۰۰ میلی‌آمپرساعتی دارد. البته باید مثل قبل از یک شارژر ۳۳ وات استفاده کنید که می‌تواند درعرض ۴۴ دقیقه تا ۵۵ درصد ظرفیت باتری را پر کند. با استفاده عادی می‌توانید حدود ۱۳ ساعت شارژدهی را از این میان‌رده انتظار داشته باشید و در حالت استفاده‌ی عادی روزی یکبار گوشی را به شارژ‌ بزنید.

نقاط قوت

بهبود استاندارد مقاومت دربرابر آب و خاک به IP54
بهبود کیفیت و استحکام مواد اولیه
عمر باتری قابل‌قبول
دوربین اصلی خوب
کارت حافظه جانبی (مشترک با اسلات سیم‌کارت)
دارای مادون قرمز و جک ۳.۵ میلی‌متری
دارای ۴ سال به‌روزرسانی اندرویدی و ۶ سال امنیتی

نقاط ضعف

تراشه قدیمی
حذف دوربین اولترا واید
نداشتن قابلیت فیلمبرداری 4K
نداشتن اندروید ۱۵ و HyperOS 2 از ابتدا

۴) گوشی Redmi Note 14 Pro 5G (بازه‌ی قیمتی: ۲۷.۸۰۰ - ۲۵.۴۰۰ میلیون تومان)

گوشی redmi note 14 pro 5g با رنگ مشکی

اگر نیازهای شما فراتر از نسخه معمولی Redmi Note 14 است، استفاده از گوشی Redmi Note 14 Pro 5G برایتان رضایت‌بخش خواهد بود. البته این گوشی یک نسخه 4G نیز دارد که از نظر قابلیت‌ها به پای نسخه 5G نمی‌رسد و طبعاً از آن ارزان‌تر است. خوشبختانه شرکت شیائومی کیفیت بدنه‌ی گوشی Redmi Note 14 Pro 5G را بسیار بالا برده‌است. علی‌رغم جنس پلاستیکی بدنه پشتی، این گوشی مقاوم از استاندارد IP68 و پوشش گوریلا گلس ویکتوس ۲ در بدنه جلو برخوردار است. این گوشی نمایشگر ۶.۶۷ اینچی باکیفیتی از نوع AMOLED دارد که از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز پشتیبانی می‌کند. وجود حداکثر سطح روشنایی ۳۰۰۰ نیت موجب شده این گوشی برای استفاده در روزهای آفتابی کاملاً مناسب باشد. این میان‌رده‌ی جذاب از پردازنده‌ی قدرتمند شرکت مدیا تک مدل دایمنسیتی ۷۳۰۰ اولترا استفاده می‌کند که در کنار رم ۸ یا ۱۲ گیگابایتی می‌تواند تجربه‌ای روان هنگام استفاده روزمره خلق می‌کند. این پردازنده می‌تواند بازی پابجی موبایلی را با تنظیمات گرافیکی low و فریم ریت ثابت ۶۰ فریم در ثانیه اجرا کند.

سیستم‌عامل این گوشی اندروید ۱۴ و رابط کاربری‌اش HyperOS مخصوص شیائومی است که سه به‌روزرسانی اصلی اندرویدی دریافت خواهد کرد. دوربین‌های Redmi Note 14 Pro 5G یکی از نقاط قوت این گوشی نسبت به مدل معمولی است. سه لنز واید، اولترا واید و ماکرو در این گوشی به‌ترتیب وضوح ۲۰۰، ۸ و ۲ مگاپیکسلی دارند. لنز واید یا دوربین اصلی عقب از قابلیت‌های لرزشگیر اپتیکال یا OIS و فوکوس خودکار چندجهته برخوردار است که کیفیت عکس‌ها را بهبود می‌دهند. این دوربین قابلیت فیلمبرداری با کیفیت 4K با نرخ فریم ۲۴ و ۳۰ فریم بر ثانیه را نیز دارد و در حالت ویدئو هم از قابلیت لرزشگیری برخوردار است. محصول جدید شیائومی باتری‌ای با ظرفیت ۵۱۱۰ میلی‌آمپرساعتی دارد که با شارژر سیمی ۴۵ وات شارژ می‌شود و از قابلیت فست شارژ برخوردار است. در حالت استفاده‌ی عادی از گوشی Redmi Note 14 Pro 5G کافی است یکبار در روز گوشی خود را شارژ کنید.

نقاط قوت

کیفیت ساخت عالی با استاندارد ضد پاشش آب و خاک IP68
نمایشگر باکیفیت AMOLED با وضوح بالا و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز
اسپیکر استریو با خروجی خوب
عملکرد بهبودیافته باتری در دمای زیر صفر
کیفیت بالای عکاسی و فیلمبرداری در شب

نقاط ضعف

حذف جک ۳.۵ میلی‌متری
سرعت شارژ کمتر (نسبت به ردمی نوت ۱۳)
آپدیت نبودن اندروید پیش‌فرض گوشی (اندروید ۱۴ به جای اندروید ۱۵)
آپدیت نبودن رابط کاربری پیش‌فرض گوشی (HyperOS 1.0 به جای HyperOS 2.0)

۵) گوشی Redmi Note 14 Pro Plus 5G (بازه‌ی قیمتی: ۳۴.۲۰۰ - ۳۱.۵۰۰ میلیون تومان)

گوشی redmi note 14 pro plus 5g

غول چینی سازنده گوشی‌های خوش‌قیمت این‌بار تصمیم گرفته کمی به هزینه بهترین مدل ردمی نوت خود بیافزاید و درعوض قابلیت‌های آن را ارتقا دهد. مشهودترین تفاوت آن نسبت‌به سایر اعضای ردمی نوت ۱۴ ظاهر گیرا و زیبای چیدمان دوربین‌ها است. دوربین‌ها در قاب مربعی شکلی قرار گرفته‌اند که از بدنه کمی فاصله دارد و با نوار نقره‌ای براقی پوشانده‌شده‌است. این چیدمان در ترکیب با گوشه‌های انحنادار و رنگ زیبای بدنه، آن را چشم‌نواز کرده‌اند. در بدنه جلو نمایشگر AMOLED باکیفیتی با لبه‌های خمیده به چشم می‌خورد که نسبت به نسل قبلی تغییری نکرده‌است. این نمایشگر ۶.۶۷ اینچی تصاویر را با وضوح ۱۲۲۰ در ۲۷۱۲ پیکسلی به نمایش می‌گذارد و از قابلیت‌های نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، پشتیبانی از ۶۸ میلیارد رنگ، حداکثر سطح روشنایی ۳۰۰۰ نیت و فناوری دالبی ویژن برخوردار است. خوشبختانه پوشش گوریلا گلس ویکتوس ۲ و استاندارد مقاومت دربرابر پاشش آب و خاک IP68 دربرابر آسیب رسیدن به این نمایشگر کاربردی‌اند.

در لایه‌ی زیرین بدنه جذاب Redmi Note 14 Pro Plus 5G از پردازنده اسنپدراگون 7s نسل سوم استفاده شده که در ترکیب با رم ۸ یا ۱۲ گیگابایت عملکرد خوبی دارد؛ هرچند استفاده از فناوری UFS 2.2 موجب شده قدرت واقعی پردازنده تاحدی کاهش یابد. بااین‌حال اگر گیمر حرفه‌ای نیستید و می‌خواهید هرازگاهی گیم بزنید، با فریم ریت نسبتاً ثابت ۵۰ تا ۶۰ و تنظیمات گرافیکی متوسط به هدف خود خواهید رسید. این پردازنده خصوصاً برای اجرای قابلیت‌های هوش مصنوعی گوشی مناسب است و مصرفی بهینه دارد که عمر باتری را افزایش می‌دهد. شیائومی ظرفیت باتری Redmi Note 14 Pro Plus 5G را بزرگتر کرده و به ۵۱۱۰ میلی‌آمپرساعت رسانده‌است؛‌ بنابراین می‌توانید حدود یک روز شارژدهی را از آن انتظار داشته باشید. البته به‌لطف سرعت بالای شارژ این گوشی زمان انتظار برای شارژ مجدد بسیار کوتاه خواهد بود. شارژر ۱۲۰ وات آن قادر است در کمتر از نیم‌ساعت گوشی را فول شارژ کند.

یکی دیگر از تغییرات مهم گوشی Redmi Note 14 Pro Plus 5G بهبود وضوح دوربین سلفی به ۲۰ مگاپیکسل است. سایر دوربین‌ها شامل چینش معمول واید، اولترا واید و ماکرو است که به‌ترتیب وضوح ۲۰۰، ۸ و ۲ مگاپیکسلی دارند. لنز ۲۰۰ مگاپیکسلی یکی از نقاط قوت این ترکیب است که در این رنج قیمتی رایج نیست. تصاویر این لنز در نور خوب وضوح بالا و جزئیات بسیار زیادی دارند. این دوربین در ترکیب سایه‌های تیره و بخش‌های روشن تصویر نمی‌تواند به بهترین خروجی از نظر میزان جزئیات برسد اما به‌طورکلی رنگ‌ولعاب عکس‌ها را زیبا و طبیعی ثبت می‌کند. تصاویر سلفی گوشی Redmi Note 14 Pro Plus 5G نیز خوب است و بااینکه مانند دوربین عقب مملو از جزئیات نیست، برای به اشتراک گذاری در شبکه‌های اجتماعی مناسب است.

نقاط قوت

کیفیت ساخت بالا با استاندارد IP68
نمایشگر باکیفیت با قابلیت HDR10+ و Dolby Vision
عملکرد بهبودیافته باتری در دمای زیر صفر
شارژ بسیار سریع
کیفیت بالای تصاویر و ویدئوهای دوربین اصلی در نور کم

نقاط ضعف

افزایش قیمت نسبت به نسل قبل
فناوری ذخیره‌سازی UFS 2.2
عمر باتری معمولی حتی با ظرفیت افزایش‌یافته
آپدیت نبودن اندروید پیش‌فرض گوشی (اندروید ۱۴ به جای اندروید ۱۵)
آپدیت نبودن رابط کاربری پیش‌فرض گوشی (HyperOS 1.0 به جای HyperOS 2.0)

جمع‌بندی

در این مقاله تلاش کردیم تا به چگونگی خلق زیر برند Redmi شرکت شیائومی بپردازیم و در ادامه با معرفی ۵ مورد از بهترین گوشی‌های این زیر مجموعه‌ی شیائومی در بازه‌های قیمتی گوناگون، شما را برای خریدی راحت‌تر راهنمایی کنیم. اگر هنوز در انتخاب بین این محصولات شک دارید، می‌توانید از مشاوره تلفنی رایگان ورتوکا استفاده کنید. کافی است با شماره ۰۰۰۳ ۹۱۰۹ - ۰۲۱ تماس بگیرید تا کارشناسان ما سؤالات شما را پاسخ دهند.

نظرات کاربران

تعداد کامنت‌ها: ۰

برای درج نظر وارد حساب کاربری شوید. ورود به حساب کاربری
empty comment